MónTerrassa
Terrassa promociona la seva oferta turística al Saló Internacional B-Travel
  • CA

Terrassa participarà al Saló Internacional del Turisme B-Travel promocionant l’oferta turística de la ciutat i el programa de rutes turístiques i visites guiades 2022. El saló recupera el format presencial al recinte de la Fira de Barcelona i tindrà lloc entre l’1 i el 3 d’abril. El regidor de Turisme, Pep Forn, assistirà a la jornada inaugural del Saló que tindrà lloc demà divendres a les 12:00h. Especialment, donarà a conéixer la Fira Modernista, que enguany se celebrarà els dies 6,7 i 8 de maig.

El regidor destaca que “aquesta fira ens permet difondre l’àmplia oferta turística que tenim a la ciutat i molt especialment al producte turístic vinculat al modernisme industrial“. Afegeix que “el B-Travel és un dels punts de trobada més importants del sector turístic del país i l’espai ideal per donar a conèixer els diferents atractius de Terrassa com a destinació turística sostenible i de qualitat”.

Entre les accions de promoció previstes, el Servei de Turisme sortejarà 5 paquets 2×1 per participar de la ruta “Seguint els passos de Lluís Muncunill” entre les persones que visitin l’estand, perquè puguin conèixer el patrimoni industrial i modernista vinculat a les obres d’aquest prolífic arquitecte. Durant el Saló, el Servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa també repartirà material de difusió sobre el programa de visites guiades de l’any 2022, així com informació sobre la visita gratuïta que s’ofereix durant tot l’any a la Masia Freixa, entre d’altres productes turístics.

D’altra banda, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la XATIC, també promocionarà les rutes turístiques a Terrassa amb el sorteig de cinc paquets per a dues persones per participar en qualsevol de les cinc propostes programades en cap de setmana al llarg de tot l’any i amb el sorteig de cinc puzles de la Masia Freixa.

Enguany, Terrassa participa al Saló acompanyant el Consell Comarcal del Vallès Occidental, a través de l’Agència Catalana de Turisme i de la mà de la Diputació de Barcelona i la marca “Barcelona és molt més”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa