MónTerrassa
Terrassa té un nou Espai de Simulació en Ciències de la Salut
  • CA

La Fundació Docència Sant Llàtzer (FdSLL) ha inaugurat els nous Espais de Simulació en Ciències de la Salut de Terrassa, ahir dijous 25 de novembre al vespre. Aquests nous espais estan preparats per dur a terme la docència teòric-pràctica i de simulació de l’alumnat de totes les línies docents de l’EUIT i del CFP Sant Llàtzer: Teràpia Ocupacional, Infermeria, Cicles de Formació Professional, Màsters, Postgraus i Formació Continuada. L’acte es va dur a terme a les noves instal·lacions, situades al carrer Independència núm 2, i va aplegar prop de 60 persones -representants de l’Ajuntament de Terrassa, centres de Salut, Patronats, Universitats i Col·legis Oficials entre d’altres-, que van poden observar en primera persona el nou espai de la Fundació.

La visita al nou espai ha estat complimentada amb explicacions i demostracions simultànies in situ sobre la funcionalitat i l’ús dels diferents espais a càrrec del professorat. Les instal·lacions disposen de més de 700 m2 amb molta llum natural i un total d’11 aules, entre elles un box d’Unitat de Cures Intensives, un quiròfan, dues sales de debriefing per veure les simulacions pràctiques en temps real, un espai de llits, una aula de creativitat, un aula per treballar adaptacions en situacions de diversitat funcional i una altra de gran format equipada amb tatami. Es troben en una ubicació perfecta pel que fa a les connexions amb el transport públic tant en autobús com en tren a prop de l’edifici principal de la Universitat, facilitant la proximitat i trasllat dels i de les estudiants.

Els espais de Simulació i Laboratoris permeten la simulació d’entorns i situacions reals de treball que afavoreixen a l’estudiant l’aprenentatge de tècniques i posar en pràctica els coneixements i les habilitats adquirides en un entorn segur i controlat. Es calcula que prop de 900 estudiants a l’any realitzen les pràctiques en el centre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa