MónTerrassa
Terrassa fomenta l’emprenedoria en l’àmbit de les cures i l’atenció a les persones

Terrassa fomenta l’emprenedoria en l’àmbit de les cures i l’atenció a les persones gràcies a un projecte desenvolupat per l’Ajuntament. Per saber-ne més cliqueu aquí. El nom és “Emprèn amb cura. Programa de foment de l’emprenedoria en l’àmbit de les cures i l’atenció a les persones”. És gratuït i cal apuntar.se ràpid perquè les places són limitades. Es realitzarà entre els dies 14 i 28 d’octubre, consta de 10 hores de formació estructurades en 5 blocs temàtics que tracten qüestions com l’autoocupació col·lectiva, la proposta de valor i els models de negoci al sector de les cures, així com els conceptes imprescindibles en màrqueting i comunicació per als serveis de cures. Posteriorment, es facilitarà l’acompanyament i assessorament a les persones participants per part del personal tècnic.

Va adreçat a aquelles persones amb experiència laboral i/o formació específica en el sector de les cures que, o bé estan treballant per compte aliè i es plantegen impulsar el seu propi projecte, o que s’han format en aquest sector i volen iniciar-s’hi professionalment, ja sigui emprenent un projecte individual o col·lectiu.
L’objectiu és ajudara millorar les competències de les persones que volen emprendre en aquest sector, que inclou l’atenció i cura de les persones en tot el cicle de la vida (infants, adults i persones grans), així com de persones amb dependència per diferents factors o que requereixen cures per motius de salut.

Per al regidor d’Economia Social, Josep Forn, «un dels aprenentatges d’aquesta pandèmia ha estat que les vides de les persones i les cures son necessitats universals i han d’estar al centre de l’activitat econòmica i comunitària. Aquestes activitats estan realitzades majoritàriament per dones, i molts cops estan invisibilitzades i sense el valor i reconeixement necessari quan, d’altra banda, sense aquests serveis, com es va concloure al Ple de dones que es va fer al juliol, el món s’atura».

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa