El dissabte 23 i el diumenge 24 d’octubre, Els trens de les línies S1 Terrassa i S2 Sabadell pararan a totes les estacions de la línia Barcelona-Vallès i cobriran d’aquesta manera el servei de les estacions de la línia L6.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) realitzarà treballs de millora a la via entre les estacions de Les Tres Torres i Sarrià. En un tram de 378 metres s’instal·laran noves vies en placa formigonada per tal de millorar la fiabilitat de les circulacions. A més, la renovació
permetrà guanyar agilitat i rapidesa en l’execució de maniobres i millorar així la capacitat de resposta davant possibles incidències en el servei.


Afectacions dels treballs en el servei durant dos caps de setmana
Ferrocarrils ha programat aquests treballs en cap de setmana per tal de minimitzar l’impacte en les persones usuàries. La resta de fases dels treballs es desenvoluparan en horari nocturn, fora del servei comercial, i per tant sense afectació en el servei habitual.

Afectacions programades en el servei seran:
Dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre
• Les línies L6 Sarrià i L12 Reina Elisenda romandran fora de servei.
• Els trens de les línies S1 Terrassa i S2 Sabadell pararan a totes les estacions de la línia Barcelona-Vallès i cobriran d’aquesta manera el servei de les estacions de la línia L6.
• Les persones usuàries de la línia L12 podran utilitzar com a alternativa el servei del bus número 68 i de la línia N7 de NitBus.
• Es mantindran els horaris habituals de les línies S1, S2 i L7.

Dissabte 30 i diumenge 31 d’octubre i dilluns 1 de novembre
• Servei alternatiu per carretera amb autobús entres les estacions de La Bonanova i Sarrià.
• Els trens que circulin entre les estacions de Sarrià i Terrassa Nacions Unides i Sabadell Parc del Nord mantindran els seus horaris habituals.
• Els trens que circulin entre les estacions de La Bonanova i Pl. Catalunya modificaran els seus horaris habituals, per la qual cosa caldrà consultar prèviament els horaris que estaran disponibles al cercador del web i de l’app d’FGC i a les vitrines de les estacions.
• La línia L12 Reina Elisenda romandrà fora de servei. Les persones usuàries d’aquesta línia podran utilitzar com a alternativa el servei del bus número 68 i de la línia N7 de NitBus.


Les persones que viatgin amb Ferrocarrils podran seguir la informació actualitzada
del servei a través del perfil de Twitter @FGC i del web i l’aplicació per a mòbils. De
la mateixa manera, la companyia també ha preparat un dispositiu de comunicació
a les estacions per informar de les alteracions en el servei que provoquin aquests
treballs, del canvi d’horaris i de les alternatives per cobrir els trajectes suprimits.

Nou comentari