MónTerrassa
Terrassa acull més de 25 activitats per la Setmana de la Ciència
  • CA

Terrassa se suma un any més a la celebració de la Setmana de la Ciència amb un total de 26 activitats per divulgar i fomentar l’interès en àmbit científic als terrassencs i terrassenques. Aquesta 27a edició del certamen se celebrarà entre l’11 i el 20 de novembre, dies on hi haurà activitats com ponències, tallers, xerrades o jornades de portes obertes, que “mostraran els darrers avenços científics d’una manera atractiva, propera i adreçada a tota la ciutadania”, exposen en un comunicat.

Liderada per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, la programació d’enguany destaca amb activitats com l’acte de cloenda que comptarà amb la ponència “Conèixer el cervell desperta el nostre potencial“, a càrrec de la doctora Rosa Casafont. L’acte està previst per dissabte 19 de novembre a les 11:00h a l’Auditori Municipal. També cal remarcar la conferència “Ciència, fake news i pensament crític“, de la divulgadora científica i youtuber, Rocío Vidal, més coneguda com “La gata de Schrödinger“.

Setmana de la Ciència 2022

Unes activitats a les que cal sumar altres propostes i accions, com els tallers familiars a la xarxa de biblioteques municipals o les diferents xerrades, conferències o jornades de portes obertes previstes fins el dia 20, tot al voltant de la ciència i la divulgació científica. El programa sencer es pot consultar en aquest enllaç.

Més sobre la Setmana de la Ciència

“És l’esdeveniment de divulgació de la ciència més important d’aquest any 2022 en l’àmbit europeu”, informa l’Ajuntament a la pàgina web. “A Catalunya se celebra des del 1993 i l’organitza la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Consisteix en un programa col·lectiu amb actes i activitats organitzats per centres de recerca, universitats, museus, institucions i empreses. L’objectiu és fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement”.

Organitzadors de les 26 activitats a Terrassa

Les activitats estan organitzades pel Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, l’Escola Superior d’Enginyeria Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional, el Consorci Sanitari de Terrassa, la BCT Xarxa, el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, el Museu de Terrassa i l’Agrupació Astronòmica de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa