MónTerrassa
Terrassa acollirà la festa de la cervesa Oktoberfest

Terrassa acollirà la festa de la cervesa Oktoberfest, del 14 al 24 d’octubre. O el que és el mateix, la gran trobada dels amants d’aquesta beguda. És la festa d’octubre de Múnic, en alemany Oktoberfests, un esdeveniment mundial i on hi participen milions de persones. A Terrassa es calcula que hi assistiran unes 10.500 persones. Serà, sens dubte, la que tindrà més repercussió a la zona del Vallès Occidental. I la festa de la cervesa més gran de Catalunya, atés el tancament temporal de l’Oktoberfest de Barcelona.

A Munic, el nucli de les festes es centralitza sobretot a la plaça Theresienwiese, de quaranta-dues hectàrees, que s’omple d’atraccions, carpes i parades durant entre dues i tres setmanes. La festa inclou cançons i música tradicional, menjar típic de la zona, rues de carrosses decorades amb flors i persones vestides amb les robes tradicionals. El recinte firal serà com una petita Munic.

L’espai interior on es desenvoluparà la festa de la cervesa és de més de 3.500 m2, amb un aforament limitat i complint estrictament amb la normativa de la COVID-19 actual. A l’espai shi podran fer activitats de fira on passar una bona estona amb els amics i la família. També es disposarà de Foodtrucks amb la millor gastronomia alemanya; els brètzels, els bratwurst, chucrut… Tot allò que es troba a Munic, una ciutat on molts terrassencs hi han fet estudis d’Erasmus. Un d’ells és Arnau Oller, que va tenir l’oportunitat de gaudir amb companys de la resta del Món d’una Oktoberfest. “Molta gent amb la que vaig parlar, sobretot estudiants, estrangers i alemanys, estalviaven diners tot l any per l’Oktoberfest. Hi ha diverses carpes, i més o menys cadascuna té un ambient i està patrocinada per una marca de cerves. És normal passar-hi tot el dia, sobretot per agafar taula, de l’estil de 9 del matí a la nit, especialment els últims dies. Molts van vestits amb la roba tradicional, tant joves com vells, i la mateixa vestimenta passa de generació en generació.”

Per accedir al local firal de Terrassa abans de les 16:00 no cal fer reserva de taula, podreu accedir-hi directament. Si s’ha efectuat una reserva, cal recordar que aquesta serà vàlida fins a les set de la tarda. Passada aquesta hora, la reserva i la consumició deixaran de ser vàlides i s’haurà d’accedir per la cua sense reserva. Un cop dins cal dur la mascareta en tot moment. Es permet no fer ús de la mascareta quan s’estigui a la taula bevent, menjant o fumant a la zona exterior habilitada. Queda totalment prohibit fumar a l’interior del recinte firal. West Side Events, organitzador de l’esdeveniment, recomana un consum responsable.

 • Les taules son de màxim 6 persones. Reserves a través de la pagina web a partir de l’1 d’octubre
 • Family Mornings: Els caps de setmana de 12:00 a 16:00 és un espai reservat per gaudir amb familía i nens amb activitats com joc tradicionals, mags i altres sorpreses.

Per a més informació, a les xarxes socials:

Instagram: @oktoberfest.valles

Web: oktoberfest-valles.com

Comentaris

 1. Icona del comentari de: ANNA a setembre 24, 2021 | 22:06
  ANNA setembre 24, 2021 | 22:06
  M, encanta.
  • Icona del comentari de: Anònim a octubre 09, 2021 | 18:50
   Anònim octubre 09, 2021 | 18:50
   Donde estarán las carpas
   • Icona del comentari de: Lluïsa Tarrida a octubre 11, 2021 | 09:32
    Lluïsa Tarrida octubre 11, 2021 | 09:32
    Al Recinte Firal de Terrassa. https://www.oktoberfest-valles.com/
 2. Icona del comentari de: Anònim a octubre 17, 2021 | 15:12
  Anònim octubre 17, 2021 | 15:12
  Una passada, molt recomendable anar a Munich
 3. Icona del comentari de: Pepe a octubre 17, 2021 | 15:12
  Pepe octubre 17, 2021 | 15:12
  Una passada, molt recomendable anar a Munich

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa