MónTerrassa
Terrassa celebra el Dia de la Visibilitat Bisexual
  • CA

Durant la propera setmana tindran lloc els actes de commemoració del Dia de la Visibilitat Bisexual organitzats per l’Associació LGTB Terrassa. El dia de la Visibilitat Bisexual té lloc cada 23 de setembre amb la intenció de reivindicar els drets de les persones bisexuals tant dins del col·lectiu LGTBI+ com al conjunt de la societat. Aquest any els actes estan enfocats des de la perspectiva de les dones bisexuals emmarcats en l’any temàtic “Dones LBT” de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals (FELGTB) de la qual LGTB Terrassa en forma part.

Segons Miguel Ángel Álvarez, coordinador de l’Àrea de Bisexualitat de LGTB Terrassa: “Les persones bisexuals son aquelles que tenen la capacitat de sentir atracció sexual cap a persones de més d’un gènere, no necessàriament al mateix temps, ni de la mateixa forma, ni en la mateixa intensitat”.

Els actes que LGTB Terrassa organitzarà són els següents:

– Lectura del manifest del Dia de la Visibilitat Bisexual. 23 de setembre a les 19h davant dels bancs irisats del Monument a la Dona. Cal venir amb mascareta.

– Concurs sobre bisexualitat: Les persones que hi vulguin participar hauran de respondre unes preguntes que es penjaran a les xarxes socials de LGTB Terrassa. Les 10 primeres en encertar rebran com a premi una mascareta amb els colors de la bandera bisexual. El termini per participar-hi serà del 21 al 26 de setembre.

– Xerrada virtual de dones bisexuals. 30 de setembre a les 19h al facebook de LGTB Terrassa.

A més a més, la FELGTB organitza un cicle de xerrades virtuals de dones bisexuals que es podrà veure al seu canal de youtube:

– 19 de setembre a les 20h: dones activistes bisexuals.

– 23 de setembre a les 20: presidentes, ex-presidentes i vicepresidentes bisexuals d’associacions LGTBI+.

– 3 d’octubre a les 20h: dones trans bisexuals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa