MónTerrassa
Terrassa celebra el Dia Mundial de Teixir
  • CA

Aquest any, el Centre de Documenació Museu Tèxtil torna a sumar-se al Dia Mundial de Teixir, una celebració internacional (World Wide Knit in Public Day) que serveix per fer visible l’acte de teixir, una activitat creativa i manual que pot prendre un caràcter socialitzador i terapèutic. Enguany el CDMT, juntament amb l’artista Irene Pérez Gil, organitza un matí de diumenge dia 10 ple d’activitats tant per a adults com per a infants.

Per començar, conviden a ocupar l’espai públic de la Plaça dels Museus (davant del CDMT) amb una trobada de persones aficionades a teixir. Serà a partir de les 10.30h i fins a les 13.30h. Es poden portar les labors fetes o bé iniciar-la durant la jornada amb les llanes que el Museu posarà a disposició. L’activitat és lliure i gratuïta però cal que porteu les vostres agulles, ganxets o estris per a teixir. Més informació a: [email protected] o bé al telèfon 93 731 52 02.

També hi haurà un espai de contacontes recomanat de 5 a 99 anys, on els nens i més grans es podran emocionar amb narracions com “Llana a dojo”, “Héctor, el hombre extraordinario” i “Els fils invisibles”. Serà a les 12 del migdia. Afegit a això podreu practicar una forma de teixir poc usual i fer un divertit brodat sobre material de reixa. L’activitat és gratuïta.

Més informació i inscripcions al taller a: [email protected] o bé al telèfon 93 731 52 02. Places limitades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa