MónTerrassa
Terrassa busca models humans i animals per a la campanya de Sant Joan
  • CA

Els petards de Sant Joan poden generar angoixa i patiment a moltes persones, i també a alguns animals. L’any passat, des de l’Ajuntament de Terrassa es va impulsar una campanya sota el nom “Terrassa, per un Sant Joan inclusiu” en què es demanava a la ciutadania tirar petards només la nit de Sant Joan, prioritzant els de llum per sobre els de soroll, i lluny d’habitatges.

Aquest any, les regidories de Capacitats Diverses i Accessibilitat, així com de Benestar Animal ja preparen la nova campanya. Segons ha anunciat el regidor Noel Duque es tornarà a recomanar als egarenc que els dies abans i després de la revetlla siguin tan tranquils com sigui possible, per respecte a les persones més sensibles i animals. “Volem promoure una pirotècnica de llums i baixa intensitat“, ha manifestat, i per fer-ho possible demana la col·laboració ciutadana per ajudar a omplir les xarxes de vídeos i fotos en què no només s’informi sinó també conscienciï.

Hem decidit obrir la campanya a la participació, per si alguns veïns volen aparèixer com a models als cartells que inundaran la ciutat”, ha explicat. Per fer-ho només cal enviar un whatsapp al 646 387 691 amb: noms i cognoms, una foto de la cara de la persona i una foto amb un gos o gat, o qualsevol animal que pugui patir els efectes de la pirotècnia. Hi ha temps fins al 9 d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa