MónTerrassa
Terrassa busca conductors que apostin pel carsharing elèctric
  • CA
Vehicle elèctric de Som Mobilitat | Som mobilitat

!--akiadsense-->

Aquest dissabte, dia 25 de gener, el Casal Cívic de Ca n’Aurell de Terrassa acollirà l’acte de presentació del projecte de carsharing elèctric i cooperatiu. Serà a les 10.30h i anirà a càrrec de Som Mobilitat. Aquesta cooperativa ha aconseguit crear un grup de Terrassa per potenciar la mobilitat compartida. L’acte de dissabte servirà per donar a conèixer el funcionament del carsharing i els primers vehicles que es troben disponibles a la nostra ciutat.

Som Mobilitat ofereix a través d’una aplicació mòbil un servei de lloguer de vehicles elèctrics per hores i dies. Des d’aquí, així com també des de la pàgina web, es poden veure quins turismes es troben disponibles i a on es troben ubicats.

Així, per exemple, a Terrassa, actualment hi ha en projecte la compra de dos vehicles. Un es localitzaria al carrer Sant Leopold i compta ja amb gairebé un 30% finançat, mentre que l’altre, és a Terrassa Plaça, i no compta amb aportacions. Amb els prepagaments i els apadrinaments és com s’aconsegueix finançar el vehicle i posar-lo a disposició de tothom. No és fins que s’aconsegueix el 100% del finançament que es pot passar a comprar el vehicle i posar-lo en marxa. Per aquest motiu, des de la cooperativa esperen dissabte animar als egarencs a participar i fer possible el projecte.

El vehicle el pot llogar -prèvia inscripció- totes les persones majors de 22 anys amb carnet de conduir vigent. Des de Som Mobilitat pretenen aconseguir el màxim de vehicles a la zona, per la qual cosa es necessita que hi hagi moltes persones inscrites i que col·laborin en aquest projecte cooperatiu. Des del web expliquen en què consisteix l’apadrinament i com funciona amb detall.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa