MónTerrassa
Terrassa busca cases d’acollida temporal per a gossos i gats

Es busquen famílies que vulguin acollir a casa seva, de manera temporal, gossos o gats que es troben al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa. La campanya, impulsada des de la regidoria de Benestar Animal, pretén que durant el període de més fred de l’any, els animals puguin tenir un refugi més còmode i protegit de les baixes temperatures. “Les famílies que participin en aquest projecte podran regalar-li a un animal un hivern bonic, i ells els ho agrairan amb escreix amb el seu amor”, ha manifestat el tinent d’alcalde i responsable de l’àrea, Noel Duque.

Evidentment, des de la regidoria tenen l’esperança que després d’un temps d’acollida, la família opti per quedar-se l’animal de manera definitiva, però això no és una condició imposada. “El que passi després, el temps ho dirà. Estic segur que moltes famílies veuran factible que es quedi, d’altres, hauran fet una obra preciosa encara que hagin de finalitzar l’estada pel motiu que sigui. Sigui com sigui, n’estarem molt agraïts”, ha recalcat Duque.

Cal dir que es pot ser casa d’acollida durant tot l’any. I és que sempre es necessiten mans extres per ajudar als animals que no s’adapten al CAAD, ja sigui perquè son cadells menors de 2 mesos que necessiten ser alimentats amb biberó cada poques hores; cadells amb problemes de socialització o animals que per por, estrès, mala socialització o altres motius presenten dificultats per viure a un centre d’atenció d’animals; animals intervinguts quirúrgicament, malalts o amb tractament que requereixen atenció i/o medicació continuada; o animals sèniors o que per altres motius tenen més dificultat de ser adoptats.

Per poder participar en aquesta campanya només cal omplir un formulari (clicant aquí) en què es demanen les dades bàsiques de la família participant, el tipus d’habitatge, si ja es tenen altres animals i hàbits i rutines.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa