MónTerrassa
Terrassa acull un taller de “Cuina sense pares”

!--akiadsense-->

Dimarts vinent, 9 d’octubre, el centre la Llar de Terrassa acollirà un taller de “Cuina sense pares” organitzat per la Diputació de Barcelona perquè joves a partir de 14 anys s’acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme. També a Terrassa, hi haurà cinc tallers més els dies 17, 18 i 19 d’octubre, a l’Institut Nicolau Copèrnic. Aquest mes també se’n faran a: Sant Martí de Tous, Mataró, Pineda de Mar, Navàs, Martorell, Cardedeu, Manlleu i l’Hospitalet de Llobregat. L’objectiu és animar els joves a posar-se el davantal.

Els tallers de “Cuina sense pares” tenen una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s’elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. Durant la classe pràctica també es difon el web www.cuinasensepares.cat, amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s’hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d’elaboració de cada plat. També es pot seguir a través del canal d’Instagram.

Aquests tallers són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

Calendari de tallers del mes d’octubre:

Terrassa, el dia 9 a les 10 h, a la Llar (Placeta Rosa Puig, 1)

Sant Martí de Tous, el dia 9 a les 17 h, a Cal Frarés (pl. Manel Maria Girona)

Mataró, el dia 16 es faran 2 tallers, a les 9 i a les 11 h, a l’Aula de Cuina (Plaça de Cuba, 47)

Pineda de Mar, el dia 16 a les 17 h, a l’Espai Jove al Centre Cívic Poblenou (Pg. Diputació, 9)

Terrassa, el dia 17 a les 10:20, a l’Institut Nicolau Copèrnic (Torrent del Batlle, 10)

Navàs, el dia 17 a les 16 h, a l’Institut Escola Sant Jordi (c. Puig-reig, s/n)

Terrassa, el dia 18 es faran dos tallers a les 10:20 i a les 12:30 h, , a l’Institut Nicolau Copèrnic (Torrent del Batlle, 10)

Terrassa, el dia 19 es faran dos tallers a les 10:20 i a les 12:30 h, a l’Institut Nicolau Copèrnic (Torrent del Batlle, 10)

Martorell, el dia 19 a les 18 h, a El Circol (pl. de la Vila, 19)

Cardedeu, el dia 22 es a les 12 h., al museu arxiu Tomàs Balvey (c. Dr. Daurella, 1)

Mataró, el dia 23 es faran dos tallers a les 9 i a les 11 h a l’Aula de Cuina (Plaça de Cuba, 47)

Manlleu, el dia 26 es faran dos tallers a les 9:30 i a les 12h a l’aula de cuina del mercat municipal (c. del Pintor Guàrdia, 6)

L’Hospitalet de Llobregat, el dia 30 a les 9 i a les 17:30 h., a l’Espai Pubilla Casas (pl. de la Bòbila, s/n).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa