MónTerrassa
La Sala Crespi acull el lliurament dels VI Premis Drets Humans
El president del patronat de la Universitat de la Pau, l’economista Arcadi Oliveres
El president del patronat de la Universitat de la Pau, l’economista Arcadi Oliveres | ACN

!--akiadsense-->

La comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Terrassa convoca aquest divendres, 11 de desembre, a les 18.30 hores, a la Sala Crespi de Terrassa el lliurament del VI Premis Drets Humans. En aquesta edició seran atorgats a l’advocat Salvador Domingo Vallejo i la Fundació Privada Universitat Internacional de la Pau, com a reconeixement a la seva destacada labor en defensa dels drets humans.

El lletrat Salvador Domingo ha merescut el Premi a l’Advocacia Compromesa per la seva llarga trajectòria professional en favor dels drets humans, especialment en l’àmbit dels drets laborals. Pel que fa al Premi a la Solidaritat, aquest ha recaigut en la Universitat Internacional de la Pau (UNIPAU), amb seu a Sant Cugat del Vallès. Va néixer l’any 1984 amb el propòsit de crear les condicions i facilitar les eines necessàries per a la formació, el debat, la reflexió i l’intercanvi d’opinions i experiències sobre conflictes i construcció de pau. Precisament, el president del patronat de la Universitat de la Pau, l’economista Arcadi Oliveres, oferirà una xerrada sobre “Els drets humans després de la pandèmia”.

D’altra banda, en el decurs d’aquest acte, es lliurarà com cada any el Diploma de Justícia Gratuïta, enguany a l’advocada Anna Rodríguez. Per últim, l’acte es clourà amb l’actuació musical del duet Docrock.

L’ICATER va crear els Premis Drets Humans amb l’objectiu de reconèixer a persones i institucions compromeses amb el foment i la divulgació dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 1948. L’any passat, els premiats van ser l’advocada Pilar Mateo i l’entitat Rubí Solidari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa