MónTerrassa
Terrassa acull el primer Campus d’Excel·lència per a estudiants de dret
  • CA
Estudiants del Winter Law School Practice | Laura Plana / JJC

!--akiadsense-->

L’entitat JJC (Joves Juristes de Catalunya) juntament amb ICATER i l’Ajuntament de Terrassa organitza entre els dies 16 i 21 de juliol a 60 joves juristes de l’Estat en la tercera edició de la Summer Law Practice School (SLPS), amb la finalitat de dotar d’una primera experiència professional als joves juristes, que poden ser tant estudiants de Dret com recent graduats i estudiants del màster d’accés a la professió.

Aquest curs, que es durà a terme a Terrassa, els permet descobrir les seves pròpies possibilitats a través d’una renovació metodològica i generacional de l’ensenyament del Dret. També optaran a incrementar el seu prestigi i visibilitat si guanyen algun dels guardons que s’atorguen a les diferents modalitats d’exercici professional que ofereixen als alumnes.

A més, les entitats organitzadores de la SLPS donen un reconeixement públic, a les xarxes socials, i la possibilitat d’assistir al “festival més gran de talent juvenil del món”, UNLEASH 2018, que tindrà lloc a Madrid els dies 26, 27 i 28 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa