MónTerrassa
Terelu Campos reconeix que està malalta des de fa sis anys

Terelu Campos no travessa un bon moment. La col·laboradora de Sálvame ha estat malalta, però fins ara no se sabia què tenia. Ha estat ella mateixa qui ho ha tret a la llum en la seva columna de Lecturas, en la que revela el diagnòstic i com es troba: “Dilluns vaig notar que no estava bé de la gola i de la veu. Sé que no és coronavirus perquè em fan la prova de la Covid a la feina. Vaig anar a l’otorrinolaringòleg perquè em fa mal l’oïda i em va renyar perquè feia molts anys que no hi anava. Finalment van veure que tinc un edema de Reinke, una inflamació de les cordes vocals, des de fa sis anys”.

Mai no ho havia explicat, però va haver d’operar-se d’una de les cordes vocals fa 30 anys: “Pateixo aquest edema pel mal ús a l’hora de parlar. No puc parlar alt en públic i tampoc allà on hi hagi molt de soroll, ja que l’edema que tinc és sever. Això em demostra que he tornat a la vida normal abans de la Covid, quan anava a la discoteca i em quedava sense veu perquè parlava més. Dos anys després, tot ha tornat a la rutina i la humitat de Màlaga em mata des de fa temps”.

De fet, assegura que aquest problema d’afonia normalment li coincideix amb la Setmana Santa, precisament perquè la passa a Màlaga i allà el clima és més humit: “El tema m’espanta perquè la gola ha estat un punt complicat i perillós en la meva família pels càncers de la meva mare i dels seus dos germans grans. No me la puc jugar, però visc sense pensar què em pot passar perquè ja m’han passat moltes coses”.

Terelu Campos | Telecinco
Terelu Campos pateix una inflamació de les cordes vocals | Telecinco

Terelu Campos, preocupada per aquesta malaltia

Estar afònica és un greu problema en la seva professió, ja que ha de parlar i parlar durant tot el programa. De fet, dijous passat ho va passar realment malament mentre presentava Sálvame amb el poc fil de veu que li quedava: “Us semblarà absurd, però no poder parlar em provoca claustrofòbia. Mai en la meva vida m’havia sentit tan impotent davant de quatre hores de directe… Ho vaig passar malament. Mai abans havia hagut d’avisar al meu programa que no podria presentar quan només faltaven unes hores, però ho vaig haver de fer amb Telemadrid. Vull donar les gràcies a la cadena per la seva comprensió. La vida et baixa a la realitat i et diu què pots fer i què no”.

Divendres va començar a recuperar la veu gràcies a la medicació, però continua sentit mal i encara li molesta. Haurà d’estar pendent per veure com evoluciona aquest edema, una inflamació molt molesta que pot arribar a provocar-li encara més problemes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa