MónTerrassa
Terelu Campos, destrossada en recordar a Mila Ximénez: “Em deia ‘no puc més’ i jo que aguantés”

Terelu Campos era una de les grans amigues que havia fet en els darrers anys Mila Ximénez, que dimecres passat va morir com a conseqüència d’un càncer de pulmó. I aquest dissabte, la filla de María Teresa Campos ha reaparegut al programa de Telecinco en el que treballa, ‘Viva la vida’, i no ha pogut evitar trencar-se en parlar de la seva gran amiga.

“Estic intentant digerir el que ens ha passat”, ha confessat Terelu, “intentant encaminar el procés que cal seguir, perquè cal passar per un camí. Els que l’estimem hem de passar per aquest camí que porta a l’acceptació, el més difícil, en el qual encara no estic. I després la reconciliació, amb la vida, la mort, les teves creences… amb la teva emprenyementa”.

La presentadora Emma García ha parlat del gran buit que ha deixat Mila i Terelu ha afegit el següent: “Parlava amb la seva filla Alba l’altre dia del somriure de Mila, somreia i se li il·luminava tota la cara. Mediaset mai serà igual sense ella perquè Mila era molta Mila, en tots els sentits”, ha dit amb afecte Terelu.

“Estava entregada a la seva feina. Era autèntica, i això és el més gran. Em costa molt parlar en passat. Quan s’emprenyava era l’AVE en alta velocitat, l’he viscut jo, i patit. Però quan Mila t’abraçava, t’abraçava de veritat i era diferent, molt diferent. Per això, el perdó anava implícit en la seva persona”, ha afegit la filla de María Teresa Campos.

“Sé que molts no han entès el meu amor cap a Mila ni l’amor de Mila cap a mi, l’amor que ens tenim, no en passat, no van entendre com jo la seva autenticitat. I una cosa bonica a la vida és tenir al costat a persones de veritat, autèntiques, que et diuen t’estimo”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa