MónTerrassa
El temps torna a canviar a Terrassa
  • CA

El temps torna a canviar a Terrassa i a la comarca del Vallès Occidental i els dies vinents no tindrà res a veure amb els de la setmana passada. Hem de dir adéu a les pluges que ens han acompanyat i hem d’acomiadar-nos, sembla que definitivament, de l’hivern, que en aquests dies de principis d’abril és el que toca. El mercuri dels termòmetres mira amunt, tant en les mínimes com en les màximes. Desapareixen les glaçades. I deixem enrere els guarismes per sota de 0 graus centígrads, la roba d’abric i els sistemes de calefacció. Tot fa un gir. I la pluja, ni olorar-la, tot i que s’albira alguna petita possibilitat de cara al diumenge 11, però en tot cas seria gairebé testimonial.

Les temperatures remunten de mica en mica

Avui dimarts, 5 d’abril, les temperatures no hauran remuntat del tot, però ja veurem algun 13 i algun 14 a les hores centrals del dia. De mica en mica, i a mesura que avanci la setmana, tot anirà amunt, i demà dimecres ja ens acostarem als 17 i als 18 i les mínimes seran suaus, com correspon a la primavera en aquestes contrades mediterrànies. I el dijous ja fregarem els 23 i els 24. En un període curt de temps haurem tingut una diferència de temperatura de 25 o 26 graus, i d’anar tapats fins al coll a uns moments on no serà estrany anar en mànega curta, o poc tapats. La tendència dies més enllà és la mateixa. Sembla que la primavera ha vingut per quedar-se.

I si mirem cap al cel, avui gaudirem del sol fins a les 4 de la tarda. Tanmateix, després afrontarem una jornada amb núvols. Situació que es repetirà dimecres, amb algunes clarianes. I el dijous ja veurem un sol radiant des de bon matí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa