MónTerrassa
I el temps a Terrassa torna a fer un canvi radical el cap de setmana
  • CA

I el temps a Terrassa, a la comarca i al Vallès Occidental torna a fer un canvi radical el cap de setmana. Res estrany en les nostres contrades mediterrànies i en aquesta època de l’any. Però des de final de març vivim una autèntica muntanya russa meteorològica. Hem tingut aigua, fred de ple hivern i glaçades tardanes, sol, dies rúfols, núvols, calor, i fins i tot algun floc de neu en ple nucli urbanitzat, sense que prengués… Pels amants de tot el que està relacionat amb el temps, una meravella de la que han pogut gaudir.

Però la ciutadania ja no sap ben bé si guardar la roba d’hivern a l’armari, si dir adéu a les calefaccions o si sortir al carrer en mànega curta. Els dubtes existencials, pel que es pot observar en els mapes del Servei Meteològic de Catalunya (SMC) previstos pels dies 9 i 10, continuaran. Dissabte, les temperatures no seran tan altes com s’havia anunciat fa uns dies, tot i que els termòmetres s’enfilaran fins als 22 i 23 graus, el que hom pot considerar calor en plena primavera. Si les màximes seran altes, la situación es repetirà amb les mínimes, que no baixaran dels 12 -a les vuit del matí, i després pujaran-. Serà una jornada agradable per sortir al carrer i passejar, gaudir d’actitats a l’aire lliure i fer esport.

Un gir el diumenge

Diumenge 10 d’abril de 2022 hem d’esperar un gir, un canvi radical de temps. Ens acomiadarem del sol -amb alguna excepció entre les 11 del matí i la una de la tarda- i de les temperatures altes.- El descens general de les màximes se situarà entre els 7 i els 8 graus. Els 18 graus els veure, tot i que només una estoneta. I tornarem als 8 graus de mínima al vespre nit-.

I si mirem més enllà, ens apareix la pluja en l’inici de la setmana vinent.

Res a ve

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa