MónTerrassa
El temps que es preveu a Terrassa per aquest dimarts 26 d’abril

El temps que es preveu a Terrassa per aquest dimarts 26 d’abril de 2022 estarà marcat per núvols i clarianes i temperatures habituals en aquesta època de l’any a les nostres contrades i a tot el país.

La pluja, segons els Mapes del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha desaparegut i sembla que poden passar força dies fins que pa tornem a veure. Se’ns farà estrany després d’unes jornades passades per aigua que van arribar a fer la guitza el Dia de Sant Jordi, amb un parell de pedregades i ventades que van arribar a aixecar alguns tendalls de parades situades al Raval de Montserrat, i que van obligar a aturar la festa algunes estones per evitar que els llibres es mullessin.

L'alternança entre sol i núvols marcarà l'inici de setmana a Bellaterra
El temps a Terrassa. L’alternança entre sol i núvols marcarà l’inici de setmana

Ara, doncs, la pluja s’ha allunyat, tot i que això no vol dir que el sol sigui dominant al cel. Sí que el tindrem durant alguns moments del dia, tot i que poques hores.

Les temperatures de dimarts a Terrassa segons el Servei Meteorològic de Catalunya

Pel que respecta a les temperatures, seran les que pertoquen a la primavera. I relativament suaus. A Terrassa ja ens hem llevat amb 12 graus centígrads, i a mesura que evolucioni la jornada aniran cap amunt. S’enfilaan fins el 17 i 18 a les hores centrals del dia, i tornaran a baixar a partir del vespre, però no decauran més enllà dels 13.

Un dia de poca roba i on les jaquetes conbtra eo fred ja es poden guardar a l’armari sembla que definitivament. El paraigua no, perquè tornarà a ploure, abans d’acabar abril potser no, però el maig sí.

Els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya ens donen risc de precipitacions sobre la ciutat a partir de divendres, però si les coses no canvien, és baix. Ara bé, poden caure gotes.

Quins temps farà els dies vinents a Terrassa? Con estarà el cel?

Quins temps farà els dies vinents? No es veuen grans canvis a curt termini i apareixen jornades calcades a la d’avui, amb cels tapats i rúfols i temperatures sense canvis.

Nou comentari

Comparteix