MónTerrassa
El telèfon 010, L’Andana i el SIAD entren en fase 2 amb novetats
  • CA

Des de l’entrada de Terrassa a la Fase 1 de desconfinament, el passat 25 de maig, els serveis municipals s’han preparat pel retorn progressiu dels seus treballadors i treballadores als centres de treball, adequant les instal·lacions municipals a les mesures dictades per l’autoritat competent en matèria de salut pública. Aquest retorn es continua realitzant de manera progressiva donant prioritat al teletreball, segons ordre ministerial 399/2020, compaginant el treball presencial amb el remot. En l’organització dels equips, s’estan tenint en compte les situacions de vulnerabilitat, conciliació familiar i lloc de residència fora de Terrassa, de forma paral·lela als treballs de posada en marxa dels edificis i equipaments municipals. Actualment, un 47,71% de la plantilla municipal es troba teletreballant, i un total de 23 treballadors i treballadores municipals es troben confinats a casa preventivament per Covid-19.

Amb l’entrada a la Fase 2 de desescalada en els pròxims dies, les principals novetats són que a partir de dilluns, l’horari del 010 serà de dilluns a divendres de 8.30h a 20h. Es manté la campanya per fomentar l’ús de la Seu Electrònica com a primer canal de comunicació amb l’Ajuntament i el 010 en segona instància, remarcant la necessitat de relegar l’atenció presencial als casos absolutament imprescindibles.

Paral·lelament, s’intensificaran els contactes amb les entitats que gestionen els equipaments amb gestió cedida per tal de treballar les condicions d’obertura, sempre amb les condicions de seguretat per prevenir i evitar contagis vigents en cada moment. En referència als equipaments de gestió directa, durant aquesta segona fase també s’intensificaran els contactes amb les entitats usuàries per identificar necessitats d’ús i poder readaptar les programacions a les circumstàncies actuals.

Ha finalitzat l’habilitació de l’escola França, com a centre d’acollida Frederic Soler, per complementar l’Andana, que reobrirà dilluns per acollir dones i persones vulnerables que ho necessitin. Actualment, l’espai situat a l’alberg de Joventut, al carrer de l’Alcalde Parellada, acull persones que pernoctaven a centre Frederic Soler. En la Fase 1, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Terrassa va tornar a oferir atenció presencial a Casa Galèria en els casos més urgents de violència masclista. A partir de la fase 2 els telèfon de contacte serà el de la Casa Galèria: 935874105.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa