MónTerrassa
Teixidors obre a Terrassa espai d’exposició i botiga per viure el teixit

Teixidors obre a Terrassa un nou espai d’exposició i botiga per viure el teixit en un marc excepcional.

 Un edifici patrimonial, històric i excepcional convertit en empresa social i ara també en botiga, amb un impressionant taller amb telers de fusta com els del s. XIX.
 Teixidors estrena, al mateix temps, nova web per impulsar la venta dels seus productes i oferir una experiència interactiva amb assessorament virtual personalitzat des de qualsevol lloc del món.

Teixidors redissenya el seu espai d’exposició i botiga per convidar a viure l’essència del teixit als seus clients. El nou espai s’ubica a l’Antic Acondicionament Terrassenc, al carrer Mare de Déu dels Àngels, 131, una fàbrica tèxtil de 2000 m2 rehabilitada fa un any, i que compta amb 20 telers manuals de fusta.

“Estem molt il·lusionats amb aquest redisseny del nostre espai d’exposició i botiga. Teixidors és un projecte amb projecció internacional, però alhora amb vocació local i uns valors fortament arrelats que donen continuïtat a la tradició tèxtil de Terrassa”, explica Ramon Flo, director general de LaFACT, de la qual el Taller Teixidors forma part. Tant és així que l’edifici on s’hi assenta, cedit per l’Ajuntament de Terrassa ara fa un any, remet a la història tèxtil de Catalunya en el que va ser el primer condicionament públic de fibres i matèries tèxtils de tot l’estat l’any 1904. Un espai tan singular com ho són els productes que actualment Teixidors hi dissenya i confecciona. La marca nascuda a Terrassa teixeix de manera singular, amb telers de fusta com els del s. XIX, cadascun dels seus productes per a la llar i accessoris, com ara mantes, plaids o xals. Ho fa amb fibres d’excepcional qualitat, posant especial cura en el disseny i en la sostenibilitat en totes les parts del procés.

La singularitat de la seva proposta ha fet que aquesta marca terrassenca estigui ja present al mercat europeu, americà i asiàtic. I precisament per continuar millorant l’experiència dels clients i potenciar la internacionalització dels seus productes, Teixidors acaba d’estrenar nova web.

El teixit s’ha de viure, també a l’esfera digital
Coincidint amb les festes nadalenques, Teixidors llança la seva nova web www.teixidors.com amb una clara visió de futur per adaptar-se a les tendències del mercat. Amb el nou e-commerce, l’empresa millora els processos de compra i ofereix una experiència més enriquidora per al client, que amb un sol clic podrà endinsar-se a conèixer les particularitats dels productes des de qualsevol lloc del món.
Precisament, una de les novetats més rellevants és l’assessoria virtual, que permetrà tenir connexió a temps real amb una assessora experta en teixits que l’atendrà des de la mateixa botiga, creant una experiència única i amb la possibilitat de realitzar un tour virtual per conèixer la botiga i el taller.

Horaris de Nadal
Desembre 2021:
 De dimarts 14 a dissabte 18: d’11:00h a 19:30h
 De dimarts 21 a dijous 23: d’11:00h a 19:30h
 De dilluns 27 a dijous 30: d’11:00h a 19:30h
Gener 2022:
 Dilluns 3 i dimarts 4: d’11:00h a 19:30h
 Dimecres 5: de 10:00h a 15:00h

Sobre el Taller Teixidors
El Taller Teixidors, empresa social de LaFACT, dissenya i produeix peces
singulars per a la llar amb fibres naturals de màxima qualitat i amb traçabilitat.
Des de 1983, Teixidors treballa amb telers manuals de fusta, de forma
responsable amb la natura i amb un ferm compromís social. El taller dóna
ocupació laboral a 21 persones amb discapacitat intel·lectual.

Sobre LaFACT
LaFACT, Factoria Social de Terrassa, és una factoria de transformació social i
cultural que treballa per oferir oportunitats a les persones posant el focus en els
àmbits de la gent gran (LaFACT Gent Gran), les persones amb discapacitat
intel·lectual (LaFACT Fupar) i la cultura (LaFACT Cultural).

Una factoria amb un model socioempresarial que té com a objectiu la generació
de recursos propis per garantir la sostenibilitat i seguir realitzant projectes
socials i culturals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa