MónTerrassa
Tatuatges solidaris a Terrassa per construir una escola a Gàmbia
  • CA

Aquest dissabte, 19 de maig, de 10h a 18h es duu a terme la jornada “Tatto Solidari” a Nueva Piel Studio al carrer Ramón y Cajal, 159 de Terrassa. Un total de 6 tatuadors de Nueva Piel Studio i Enjoy Tatto faran petits tatuatges per 50€ al llarg de tot el dissabte amb la finalitat de recaptar fons per a la construcció de l’escola que la ONG local Jambakasala te previst començar a edificar aquest mateix any. L’objectiu es aconseguir recaptar 1.500€.

Jambakasala va néixer el 2016 per tal de contribuir a la millora de qualitat de vida de Janjanbureh un poble del centre de Gàmbia. Allà es treballa estretament amb la comunitat i més concretament amb l’entitat local Just Act des de la que desenes de joves de la localitat treballen en benefici de la seva comunitat.

L’escola que es començarà a construir aquesta tardor tindrà cabuda per a 180 infants d’entre 3 i 6 anys i es tractarà d’una escola infantil comunitària que tindrà com a eixos transversals els respecte pel medi ambient, la igualtat de gènere i la inclusió. Ja existeix un acord amb el ministeri d’educació de Gàmbia per a la contractació dels professors i es disposa dels terrenys i els plànols de l’escola. El projecte té un cost de 47.000 € que es cobriran amb aportacions dels membres de la organització i actes de captació de fons com el “Tatto Solidari”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa