MónTerrassa
Tast de vins solidari dels Castellers de Terrassa
  • CA
dd
d | dd

!--akiadsense-->

El proper dissabte 21 de setembre, els Castellers de Terrassa organitzen un tast de vins solidari al seu local social en benefici d’ Unidos X Ellos, entitat egarenca que neix amb l’objectiu de recaptar fons per a l’investigació de diferents malalties minoritàries.

Unidos X Ellos està format per tres entitats diferents: El sueño de Aaron AME, Todos contra la Histiocitosis i Cors Lluitadors de Duchenne. El tast de vins solidari neix a partir de l’iniciativa de la “Pinya de la Bota” una comissió formada per membres dels Castellers de Terrassa que any rere any realitzen varies activitats dedicades a ampliar el gruix social de la colla.

El tast de vins començarà a les 20h i està obert a tota persona que ho vulgui, de moment se n’esperen unes 80 persones i tota persona que vulgui venir només ha de comunicar-ho a la colla castellera ja sigui venint personalment al local social de la colla (C/Pasteur 46) o enviant un correu electrònic a [email protected].

El cost del tast és de 15 euros per persona i l’entrada a aquest també possibilita la visita a les bodegues Otto Bestué, encarregada d’aportar les ampolles per a la degustació. El tast de vins serà guiat per la Societat de Cata de Vins de les Arenes i al final d’aquest es realitzarà un sorteig d’un lot de vins i caves i un llibre de l’Editorial Rafael Dalmau.

Amb aquesta iniciativa els Castellers de Terrassa refermen el seu compromís amb la solidaritat i la germanor, valors intrínsecs en el fet casteller. “A nosaltres ens omple d’orgull poder aportar el nostre granet de sorra en la lluita que realitza dia a dia Unidos X Ellos, els castells son exemple de tot el que es pot aconseguir quan la gent s’uneix amb un propòsit comú i per a nosaltres és un plaer fer pinya per l’investigació de les malalties minoritàries aquest dissabte mitjançant aquest tast de vins”. Comenta Elisabeth Arpal, presidenta dels blau turquesa. Just després del tast de vins es celebrarà un sopar i una festa de temàtica hippie ambientada en els anys 70 i 80 que donarà per acabada la jornada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa