MónTerrassa
Tasques de desinfecció a Mercavallès per garantir l’abastiment alimentari
  • CA
Tasques de desinfecció a Mercavallès
Tasques de desinfecció a Mercavallès | CCVO

!--akiadsense-->

El mercat comarcal Mercavallès segueix a plena activitat per poder seguir garantint l’abastiment alimentari de producte fresc als comerços de la comarca. Per tal de garantir les mesures de seguretat i protecció, periòdicament es realitzen tasques de desinfecció a tot l’equipament. També s’han extremat les mesures de seguretat per les persones que treballen al mercat. Aquest dimarts s’han repartit mascaretes a totes les persones que treballen a les diferents empreses del mercat que encara no en tinguessin. També es recomana mantenir la distància interpersonal entre la clientela i les persones treballadores.

Aquesta setmana, tal com estava previst en el calendari del mercat, els dies d’obertura varien pels dies festius de Setmana Santa. Així, el divendres 10 i el dilluns 13 d’abril el mercat estarà tancat. La resta de dies el mercat opera en el seu horari habitual, atenent als comerciants des de les 13 a les 19 hores.

Pel que fa la neteja de Mercavallès, a diari, es fa com sempre la recollida de residus diürna i nocturna, i la neteja de terres interiors i exteriors. També es fa setmanalment la rentada dels contenidors i s’ha reforçat la neteja d’aixetes, manetes, portes i altres espais que són susceptibles de ser tocats manualment. Dos cops per setmana, tret que plogui, es fa la neteja desinfectant amb solució antivírica per polvorització general de terres, interiors i exteriors, tant de l’edifici, com dels aparcaments i vials. Fins i tot es fa la neteja polvoritzada de l’exterior dels vehicles que hi ha als pàrquings, amb un termini de seguretat de 3 hores.

També es realitzen tasques de desinfecció del clavegueram un cop per setmana i es posa un especial èmfasi també al seguiment de plagues, rates i insectes, sense que s’hagi detectat cap situació anòmala en aquest sentit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa