MónTerrassa
Tarda passada per aigua a Terrassa
  • CA

Aquesta tarda, pluja a Terrassa si es compleixen les prediccions del Servei Meteorològic de Catalunya. Per demà no s’esperen precipitacions.

Durant la tarda s’esperen ruixats aïllats al quadrant nord-est, en especial a l’extrem nord de la zona, i en són possibles a la resta del Pirineu i el Prepirineu; seran d’intensitat feble o puntualment moderada i les quantitats minses o poc abundants. La cota de neu se situarà entorn dels 1.300 metres.

La temperatura mínima baixarà lleugerament, tret del litoral sud on serà semblant. La màxima serà lleugerament més baixa al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est, i semblant o lleugerament superior a la resta del país, en especial al litoral sud.

Cel molt ennuvolat o cobert arreu fins al vespre, quan la nuvolositat començarà a minvar pel terç sud i Ponent. Tot i això, fins a mitja tarda hi haurà clarianes al nord-est, mentre que la nuvolositat més compacta serà al vessant sud del Pirineu Occidental així com a punts de la meitat sud del litoral i el prelitoral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa