MónTerrassa
Tornen les millors tapes de Terrassa amb el “De tapa en tapa”
  • CA
Xavi Gómez i Amadeu Aguado
Xavi Gómez i Amadeu Aguado | A.T.

!--akiadsense-->

Tornen les millors tapes a Terrassa. Es tracta d’una iniciativa del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, iniciada el 2010, per tal de promocionar la gastronomia local. Cada establiment presenta una tapa a concurs a un preu únic de 3 euros (IVA inclòs) acompanyada d’una beguda (quinto o canya).

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha participat aquest dijous en l’acte de presentació de la 10a Ruta i Concurs de Tapes de Terrassa “De Tapa en Tapa”, juntament amb el president del Gremi, Xavier Gómez.

La Ruta, en la que enguany hi participaran 50 establiments i que tindrà lloc del 17 de maig al 16 de juny, té el patrocini de l’empresa Damm i la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. L’acte, al que han assistit representants dels restaurants participants i membres de la Corporació Local, ha tingut lloc a la Casa Alegre de Sagrera.

OM FUNCIONA?

  • Dirigir-vos a qualsevol dels establiments, tasteu la tapa i entregueu la guia per tal que us posin el segell del local.
  • Valoreu la tapa (5 “m’ha agradat molt” i 1 “no m’ha agradat”)
  • Podeu adreçar-vos a un altre establiment a tastar una altre tapa i així successivament.
  • Un cop acabada la campanya, dipositeu la guia segellada, amb la butlleta, emplenada amb les vostres dades a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (Masia Freixa), al Gremi d’Hostaleria (ctra. Castellar, 94) al Zurito (c. de la Rasa, 70), al Sa Illa (pl Salvador Espriu, 3) i a la Torreta (c.Nou de Sant Pere, 50).
  • Optaran al premi les guies que hagin completat un mínim de 25 segells. En el cas d’haver-hi més de tres guies que complexin els requisits, es farà un sorteig. Els guanyadores es comunicaran personalment a traves de la pagina web i s’hauran d’acreditar amb el DNI.

VOTA I GUANYA

  • 1 sopar/dinar per a dues persones valorat amb 50 € per cortesia del Restaurant la Venta guanyador de “Tapa en Tapa 2018”
  • Dues visites guiades per a dues persones a la Fàbrica Damm – Cortesia d’Estrella Damm

El programa i els participants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa