MónTerrassa
Talls de trànsit per la Festa Major de Can Jofresa
  • CA

El barri de Can Jofresa celebrarà la seva Festa Major aquest cap de setmana amb tot tipus d’activitats, exhibicions i concerts que obligaran a redistribuir el trànsit de la zona i canviar els sentits de circulació. Des de dissabte 16 de juny fins a dilluns 20 de juny hi haurà afectacions a alguns carrers del barri.

Els talls començaran a dos quarts de deu del matí de dijous i s’allargaran fins el dilluns a les sis en punt de la tarda. El carrer de Vic quedarà tallat en el tram comprès entre la plaça d’Antoni Argilés i el carrer de Badalona. Per aquest motiu el carrer de Badalona, entre la carretera de Rubí i el carrer de Vic, passarà a ser de doble sentit. El carril més proper al carrer de Vic canviarà de sentit i es podrà circular en direcció a la zona esportiva.

Talls de trànsit per la Festa Major de Can Jofresa | Ajuntament de Terrassa

La Festa Major també afectarà a la circulació de la línia d’autobusos dels Transports Municipals d’Ègara (TMESA). Quedarà sense servei la parada de l’Escola Oficial d’Idiomes. Per una banda, la Línia L7 farà el canvi de sentit per circular direcció Pla del Bon Aire al carrer de Badalona, passada la carretera de Rubí. Per altra banda, la línia L8 girarà al carrer de Badalona, passada la carretera de Rubí, per continuar el seu recorregut en direcció a la zona esportiva.

Talls de trànsit per la Festa Major de Can Jofresa | Ajuntament de Terrassa

Programació per la Festa Major de Can Jofresa

Les activitats principals començaran el divendres a la tarda, amb un berenar popular de tercera edat, una batucada, una exhibició de Hip Hop del grup AGORA, i dos concerts de Flana Gans i Fack, a més de dos DJ que acabaran de tancar la nit per aquells que es vulguin quedar fins tard. El dissabte, les activitats començaran al matí, amb activitats esportives, una gimcana, espectacles de màgia, i per la tarda es farà una xocolatada popular, a més d’altres activitats esportives. Per la nit tornarà a haver-hi un concert de rumba a més d’un DJ. Diumenge hi haurà una exhibició de cotxes clàssics, la festa de colors Holi, i una “butifarrada” popular per dinar. Les activitats continuaran a la tarda amb el Coro Rociero de la Hermandad Rociera de Terrassa i el Grup flamenc Aydena. A les 21:30h, se celebrarà l’espectacle de focs i tancament de festa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa