MónTerrassa
Talls de trànsit als carrers Borges Blanques, Tanzània, Egipte i Sudan
  • CA

El proper dilluns, 4 de desembre, comencen diverses actuacions de millora i reparació del paviment a diferents punts de la ciutat. Els escenaris d’aquestes obres són el carrer de les Borges Blanques, al barri de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor; i els carrers de Tanzània, Egipte i Sudan, al barri de Can Parellada. Aquestes actuacions obliguen a establir talls i restriccions a les vies afectades.

Les obres s’emmarquen en el projecte que intervé sobre els paviments de 18 vies a tota la ciutat, i forma part del programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l’espai públic. L’afectació més important pel trànsit serà la del carrer de les Borges Blanques, ja que obliga a establir modificacions a la línia L2 d’autobusos en un primer moment, i més endavant s’afegiran desviaments també a la línia L3. De moment, dilluns es talla el carrer de les Borges Blanques i es traslladen dues parades, que passaran a ubicar-se temporalment al carrer de Mura. A partir de l’11 de desembre, també quedarà anul·lada provisionalment la parada del carrer d’Ibáñez de Aldecoa que es traslladarà al carrer de Salou. Durant aquest segon període, entre l’11 i el 15 de desembre, al desviament de la línia L2 s’afegirà el de la línia L3.

Actuacions a Can Parellada

Les actuacions als carrers de Tanzània, d’Egipte i de Sudan, al barri de Can Parellada, també ocasionarà talls. En aquests casos, les restriccions afecten fonamentalment al veïnat, que durant la durada de les obres, entre el 4 i el 7 de desembre, no podran accedir al carrer ni aparcar a l’exterior. Finalment, dins d’aquest mateix projecte de millora dels paviments de 18 carrers d’arreu de la ciutat, la setmana vinent continuaran tallats el tram sud del carrer de Pompeu Fabra, entre la Rambla de Francesc Macià i el carrer Ample.

Aquesta restricció comporta el desviament de la línia L6 d’autobusos i el trasllat temporal de dues parades del carrer de Pompeu Fabra al del Doctor Ferran. Dins del mateix projecte, es mantenen les restriccions al carril lateral de l’avinguda del Vallès, en el tram comprès entre la Rambla de Francesc Macià i la carretera de Castellar. El projecte general dins el que es desenvolupen aquestes obres compta amb un pressupost total de gairebé dos milions d’euros, i s’emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa