MónTerrassa
Talls temporals a l’avinguda del Vallès a partir de diumenge a la nit
  • CA

A partir d’aquest diumenge 27 de març a la nit hi haurà talls temporals al costat est de l’avinguda del Vallès per les obres al ramal de la C-58, que s’allargaran fins el dijous 14 d’abril. Les actuacions es faran en horari nocturn, ja que caldrà ocupar un dels carrils, deixant l’altre amb sentit de circulació alternatiu regulat per senyalistes.

La Generalitat de Catalunya, en el marc del seu programa de conservació de ponts, està procedint a la reparació de les patologies observades en el viaducte de la calçada lateral sentit Barcelona de l’autopista C-58 sobre la riera de les Arenes i l’avinguda del Vallès. Així, a partir del proper diumenge dia 27, està previst que s’efectuïn les reparacions de l’ull situat més a l’est.

Les obres es faran des dels diumenges a la nit als divendres a la matinada, en horari de 2:30h a 5:30h. És a dir, les nit de divendres i les nits de dissabte no es duran a terme. Les actuacions seran exactament al costat est de l’avinguda del Vallès, a l’alçada del viaducte de la C-58.

Ja fa mesos que s’estan duent a terme obres en aquesta zona de la ciutat. L’enllaç entre la C-58 i l’avinguda del Vallès va estar tallat al trànsit temporalment en el marc de les obres d’ampliació de l’autopista el passat desembre. Aquest tall va ser de les 22:00h de les nits de divendres fins les 6:00h del matí dels dissabtes. Es va pavimentar el ramal de sortida de la calçada lateral dreta de l’autopista que va a parar al costat oest de l’avinguda del Vallès, en sentit descendent, direcció Can Parellada, així com algunes franges de la calçada descendent del costat oest de l’avinguda del Vallès. Així doncs, va quedar tallada la circulació d’aquest ramal i la circulació de la calçada descendent del costat oest de l’avinguda del Vallès, entre el ramal d’incorporació a l’autopista direcció Manresa i el ramal d’incorporació a l’autopista direcció Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa