MónTerrassa
Talls de trànsit i desviament de busos durant les rues de Carnaval
  • CA

Les activitats del Carnestoltes comportaran dissabte i diumenge diferents afectacions de trànsit. Les cercaviles obligaran a taller diferents carrers i avingudes durant algunes hores, i a desviar la majoria de línies dels autobusos urbans.

Enguany es veuran afectades les línies de la xarxa d’autobusos urbans següents: Rua Carnestoltes. Dissabte, 25 de febrer: De les 16 h a les 19 h: tall del passeig 22 de juliol entre la plaça de la bicicleta (carretera de Rellinars) i la plaça de l’Estació del Nord. El tall afectarà només el vial Sud, és a dir, als carrers de circulació en sentit Est. Afectarà a les línies 2, 3, 6, 7 i H. De les 17 h a les 23 h: tall de la Rambla d’Ègara, entre la plaça del Doré i el carrer de Galileu.

Afectació sobre els autobusos: les línies afectades seran la 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9. Entre les 17 i les 23 h s’anul·laran 13 parades del centre de la ciutat i funcionarà una de nova a la carretera de Martorell, entre la Rambla i el carrer d’Arquimedes. Les línies que transiten per la rambla es desviaran per la carretera de Martorell, avinguda d’Àngel Sallent i passeig del 22 de Juliol, fins arribar a l’avinguda de Josep Tarradellas.

Rua Infantil Carnestoltes. Diumenge, 26 de febrer: De les 8 h a les 18 h: tall de la Rambla d’Ègara, entre la plaça del Doré i el carrer de Galileu. Afectació sobre els autobusos: les línies 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 i 9, que habitualment circulen per la Rambla d’Ègara, són les que es veuran afectades. Entre les 8 i les 13.30 h es desviaran per l’avinguda d’Àngel Sallent i el carrer de Galileu, segons la línia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa