MónTerrassa
El Talló reparteix 650 mil euros de La Grossa a Terrassa
  • CA
Jaume Talló, felicitat per amics i altres comerciants | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Alegria aquest diumenge, dia 31 de desembre, als supermercats Talló de Terrassa. L’establiment ubicat a la plaça del Triomf, al barri de Sant Pere, ha obert expressament les portes aquest migdia per celebrar que ha repartit un bon pessic del segon premi de La Grossa de Cap d’Any, corresponent al número 64773. “Ha estat una sorpresa, un company m’ha trucat informant-me que ens havia tocat i he baixat a obrir el super”, ha explicat Jaume Talló, visiblement content per haver repartit un talonari sencer -20 butlletes- del número premiat amb 32.500 euros per butlleta. És a dir, 650.000 euros que han estat distribuïts pel barri.

Repartint cava amb amics i veïns | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

“És la primera vegada que repartim un premi d’aquesta quantitat”, ha explicat el gerent del supermercat que s’ha mostrat molt satisfet perquè això “dona vida al barri, reparteix alegria, fa que la gent vingui a comprar i en parli, i esperem que també s’animi a adquirir ja números per a la Grossa de Sant Jordi”.

Tot i que encara no ho havia pogut comprovar, Talló ha explicat que està convençut que ha venut un talonari sencer del número premiat, “ens pensàvem que ens quedarien molts números sense vendre, però aquesta última setmana, la gent s’ha despertat i abans d’ahir va haver-hi una accelerada i ja havíem venut tots els talonaris. Aquest dissabte ens vam fer un fart de fer número des de la terminal i per internet”.

A més de Terrassa, el mateix segon premi ha estat distribuït a l’Estanc Puig de Martorell, al Carrefour de l’Ametlla del Vallès, al Jespac 9 de Barcelona i a l’Estanc 9 de Vic.

Celebrant el segon premi de La Grossa de Cap d’Any al Super Talló | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa