MónTerrassa
Taller per a pares i mares de Terrassa sobre el bon ús de les TIC
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Joventut i Lleure infantil, organitza els dies 11 i 18 de novembre l’activitat “Famílies i pantalles, com actuar?”. Es tracta d’un taller dinàmic sobre habilitats educatives en el bon ús de les TIC en l’àmbit familiar, amb l’objectiu de reforçar el rol parental davant de l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs, etc.). El taller facilita un espai de reflexió i acompanyament en què els participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles.

Durant l’activitat es proporcionaran pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable. El taller consta de dues sessions, que tindran lloc els dilluns 11 i 18 de novembre, de 17.20h a 19.00h a la Casa Baumann. A la primera s’abordaran temes com ara com parlar de les TIC amb els fills, educació i oci saludable o la posició familiar en relació a l’ús de les TIC. La segona estarà centrada en com conviure amb les TIC, abordant temes com els usos saludables i problemàtics de les TIC, factors de risc, estratègies per afrontar situacions problemàtiques, etc.

L’Ajuntament organitza aquesta activitat de manera gratuïta dins la programació de la Baumann Oficina Jove, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. El taller ha omplert les 25 places disponibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa