MónTerrassa
Tall de trànsit per obres al carrer de Catalunya, al barri de Sant Pere
  • CA

El proper dilluns, 18 de juny, començaran les obres d’asfaltat del carrer de Catalunya, entre la carretera de Rellinars i el carrer d’Emili Badiella, al barri de Sant Pere. El projecte, que ha estat redactat pels serveis de Projectes i Obres municipal, s’emmarca en el calendari d’actuacions de les obres de pavimentació previstes per aquest estiu. Les obres s’inclouen dins el lot 4 de la “Memòria valorada d’asfaltat de carrers interiors de la ciutat”, que també contempla la millora del ferm als carrers d’Independència i de Galvani. Els treballs d’aquest lot han estat adjudicats a l’empresa Asfaltos Augusta S.L. per un import global de 441.262,59 euros (IVA inclòs).

Els treballs de pavimentació tenen per objectiu conservar i mantenir l’asfalt, així com renovar la senyalització horitzontal. Les obres s’executaran del 18 al 21 de juny en tres fases, amb el següent calendari d’actuació: els dies 18 i 19 s’actuarà des de la carretera de Rellinars fins al carrer de Bartomeu Amat (exceptuant la cruïlla); els dies 19 i 20 de juny, des del carrer de Bartomeu Amat (inclosa la cruïlla amb el carrer de Francesc Salvans) fins al carrer de la Independència (sense la cruïlla) i els dies 20 i 21 de juny, des del carrer de la Independència fins al carrer d’Emili Badiella, inclosa la cruïlla.

Per facilitar el trànsit de vehicles i autobusos, quedarà oberta la cruïlla dels carrers de Bartomeu Amat i d’Independència, amb el carrer de Catalunya. Les obres poden generar algunes alteracions al trànsit atesa la prohibició de circular pel carrer Catalunya durant les obres, per la presència de maquinària i operaris. Per aquest motiu, es recomana utilitzar altres itineraris alternatius, en la mesura que sigui possible, tal com s’indica en el plànol que trobareu a http://www.terrassa.cat/ca/transit. Els accessos als guals, en aquelles zones on es facin els treballs, quedaran restringits de 8 h a 19 h.

Mapa amb les afectacions | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa