MónTerrassa
El Taiet obre un restaurant de Peix al Mercat

El Mercat de la Independència compta amb un nou restaurant de peix: El Peix Taiet Restaurant. Es tracta del nou establiment de Taiet Restaurants especialitzat en peix fresc de llotja, cuinat al moment, amb receptes i sabors tradicionals i innovadors. Amb aquesta proposta, que va obrir les seves portes fa dues setmanes, el restaurant vol promocionar l’autèntic sabor del peix fresc i potenciar una dieta de cultura mediterrània, així com aportar moviment i dinamització al Mercat gràcies a la seva excel·lent ubicació.

El restaurant es troba situat dins la Nau del Peix del Mercat de la Independència, una ala de l’edifici amb porta directament al carrer del Raval de Montserrat, conegut també com el carrer del peix. “Per això el nom del restaurant és simplement ‘El Peix, Taiet restaurants’ per fer homenatge al lloc, al que s’hi ven i a l’ofici”, exposen a la seva web. Compten amb taules a dins del Mercat, però també amb una terrassa a l’exterior.

El Taiet obre un restaurant de Peix al Mercat | Laura Gómez

Donar vida i col·laborar amb els paradistes del Mercat

Així doncs, formen part de la família de paradistes del Mercat. Col·laboren i treballen amb ells, compren ingredients a les parades, i es donen vida mútuament entre els establiments, tal i com explica Enric Gayete, gerent i cap de cuina. Exposen que és tot un privilegi poder estar al Mercat de la Independència, un dels edificis modernistes més emblemàtics de Terrassa, un mercat cèntric i ple de vida. Un lloc on “consumir proximitat, qualitat i per mantenir el petit comerç, fer cultura i gaudir de la tradició del bon menjar”.

El Taiet obre un restaurant de Peix al Mercat | Laura Gómez

“L’establiment també ofereix alguna opció amb carn i alguna opció vegana, però la oferta gastronòmica majoritària és peix”, exposa Gayete. Apart de la carta, també ofereixen tres menús: el menú de tapes (de 23€), el menú de Mercat (de 17€), i el menú de Ranxo de pescadors (de 16€). Addicionalment, cada dia es pot consultar quin és el peix del dia en una pissarra ubicada fora del restaurant on s’informa dels peixos i plats que varien segons el peix que es troba al mercat. Els preus de la carta i els plats dels menús es poden consultar en aquest enllaç.

El Taiet obre un restaurant de Peix al Mercat | Laura Gómez

L’establiment està obert de dilluns a dimecres de 8:00h a 20:00h i de dijous a dissabte de 8:00h a 00:00h. Fa dues setmanes que van obrir les portes, però amb aquests pocs dies ja han notat una gran quantitat de feina. La inauguració oficial de l’establiment es farà el 27 d’octubre a la tarda i conviden a tothom a passar-hi per gaudir de peix de qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa