MónTerrassa
Surten a la llum els àudios que Mila Ximénez enviava als seus companys de ‘Sálvame’
  • CA

La mort de Mila Ximénez als 68 anys víctima d’un càncer de pulmó ha conmocionat a tot el món del cor. I els seus companys no han parat de recordar-la des que dimecres va perdre la lluita contra la malaltia. Ara, han recordat com protagonitzava moments inoblidables a ‘Sálvame’ cada tarda i que quan arribava a casa continuava fent de les seves enviant àudios als seus companys, a vegades demanant perdó, però a vegades una mica més emprenyada…

I aquest divendres, a ‘Viernes Deluxe’, els seus companys han mostrat els àudios que Mila els enviava, àudios que han estat tot aquest temps en els seus telèfons i que ara han decidit compartir amb l’audiència.

Els àudios a Patiño: “No et fiquis a la meva feina, estimada”

La primera a mostrar els àudios del seu telèfon ha estat María Patiño. La presentadora de ‘Socialité’ tenia una estreta relació amb Mila i sempre es va sentir molt protegida per la periodista sevillana. Tot i això, en alguna ocasió van tenir alguna picabaralla, un fet que Mila intentava solucionar restant-li importància a través d’àudios de WhatsApp.

“Tu no em vetaràs a mi, avui has tingut un mal dia, estàs trista o el que sigui, tu i jo ens veurem tota la vida, però no et fiquis en la meva feina, estimada”. María Patiño ha explicat que això és el que Mila li va respondre quan ella li va dir que pensava vetar-la de la seva vida. Amb molta tendresa, María ha recordat que quan s’enfadaven, Mila no trigava ni un segon a demanar perdó o intentar solucionar les coses entre elles.

A Belén Rodríguez, els àudios més divertits

Però quan Mila es mostrava en la seva esplendor més absoluta era en les seves converses amb Belén Rodríguez. Les col·laboradores s’ho passaven d’allò més enviant-se àudios parlant dels seus companys i criticant-los a vegades amb l’humor àcid que caracteritza a totes dues. “Tu et creus la pregunta de merda que em va fer ahir al vespre María (Patiño) en el ‘Deluxe? Què li contesto jo a la filla de la gran puta?”.

Els col·laboradors no han pogut parar de riure en escoltar com Mila li explicava a la seva amiga les coses que li passaven, fins i tot els seus plans més estrambòtics: “Em posaré una pilota gàstrica, cridaré al doctor ara per a veure si em pot operar el dimarts perquè estic menjant com una puta truja”.

Els àudios amb Jorge Javier Vázquez, “or pur”

Jorge Javier Vázquez ha rescatat alguns dels molts àudios que Mila Ximénez li enviava. Tal com Jorge ha explicat, ell va estar molt temps “treballant” per intentar convèncer a Mila perquè participés a ‘Gran Hermano VIP’, una cosa que Mila finalment va fer però que va estar dubtant molt temps.

Mila, amb la naturalitat que la caracteritzava, li explicava al presentador els motius que tenia per no anar a la casa de Guadalix: “Em vas dir que no parlés amb Belén però he parlat amb ella i m’ha dit que la casa és una puta merda i que és molt petita, que m’atabalaré, que els llits estan enganxats com a la mili”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa