MónTerrassa
Stas Tarat Club de Rol, Simulació i Estratègia, amb la Marató de TV3
  • CA

L’associació terrassenca Club de Rol, Estratègia i Simulació Stas Tarat organitza mensualment una sessió de 12 hores de jocs de taula oberta a tots els públics. L’esdeveniment d’aquest mes de desembre serà especial i una mica diferent al què acostumen a organitzar, ja que per primer any col·laboren amb La Marató de TV3 amb la intenció de recaptar fons per la investigació de malalties minoritàries.

En comptes d’organitzar l’activitat en el seu local habitual (c/Arenys de Mar, 14, local), els membres del STAS TARAT han decidit traslladar-la a la veïna escola Pere Viver per poder disposar d’un aforament més ampli. El preu de l’entrada (1€) i els beneficis del servei de bar que hi haurà aniran destinats a la donació per La Marató de TV3.

Els assistents hi trobaran jocs de taula per a tots els públics: nens, famílies, adolescents i adults podran gaudir de diferents jocs d’habilitat, estratègia, rols ocults, jocs tàctics, cooperatius i molt més. Hi haurà també demostracions de jocs i sortejos.

Tothom que vulgui podrà accedir al recinte situat al c/Sabadell, 6 del barri del Pla del Bonaire de Terrassa des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit, el dissabte dia 14.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa