MónTerrassa
Stas Tarat celebra 30 anys acostant el món del rol a Terrassa
  • CA

Stas Tarat, Club de Rol, Estratègia i Simulació, compleix 30 anys. L’entitat arriba a les tres dècades de funcionament promovent els jocs de rol i els jocs de taula a la ciutat de Terrassa, com una activitat cultural i de lleure on tots, petits i grans, poden gaudir d’una bona estona. Actualment, la seu es troba al C/Arenys de Mar, núm. 14, al barri del Pla del Bonaire i compta amb una assistència mitjana de 60 persones a la setmana, que poden gaudir de diferents activitats com jocs de taula, partides de rol, jocs d’estratègia, tallers de pintura de miniatures, trobades de 12h de jocs de taula i torneigs de Blood Bowl.

Aquest diumenge, 20 de maig, Stas Tarat organitza una jornada al Casal Cívic del Pla del Bonaire (de 10 a 20h) per tal de proporcionar un entorn d’oci alternatiu, saludable i divertit en el qual oferir entreteniment a tots els visitants, a través d’activitats diverses tals com jocs de taula, on es podrà jugar a diferents jocs i gaudir d’un servei de préstec. També es realitzarà un torneig oficial de Catan classificatori pel nacional, Torneig de Terraforming Mars, Torneig de Potion Explotion i un Torneig de PitchCar. Hi haurà partides de rol de diferent temàtica (Dungeons and Dragons cinquena edició, El Resurgir del Dragón, Dark Heresy, Far West, Cultos Innombrables i Aquelarre) i activitats per a infants, així com la celebració de la IV Copa del Lègamo de Blood Bowl i un Torneig del Videojoc Street Fighter V.

Només cal fer inscripció prèvia al torneig de Blood Bowl. La resta les inscripcions es faran el mateix dia. Per inscriure’s a Blood Bowl hi ha temps fins al dimecres 16 enviant un email a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa