MónTerrassa
VÍDEO promocional de l’Spinning Day de Terrassa
  • CA

Spìnning Day i Rodem per Sanfilippo tindran lloc a la plaça Vella el dissabte 5 d’octubre. Unes 90 bicicletes ompliran la plaça Vella. Acaba de fer-se públic el vídeo promocional.

En aquesta iniciativa solidària hi participaran instructors de Màlaga, Marbella, Madrid, Itàlia, Budapest, Veneçuela i d’arreu de Catalunya. Durant la jornada es farà un sorteig de diferents firmes de la ciutat, regals i sopars cedits per restaurants de Terrassa. La jornada té com a objectiu recaptar fons per a la investigació i cura de la síndrome degenerativa infantil.

Les inscripcions es formalitzen des de web www.squash4.com. Una de de les grans novetats d’aquest any és que arrenca una de les sessions a 12:15. Qui prengui part en aquesta de migdia tindrà un apertiu gentilesa de Cafè Central. De les cinc sessions que s’impartiran, la quarta i la cinquena ja estan plenes

Els infants afectats per la síndrome de Sanfilippo neixen aparentment normals fins als 2-5 anys d’edat. La manca d’un enzim (proteïna) en el seu organisme fa que el seu cos no degradi cadenes llargues de molècules de sucre, acumulant-les en els lisosomes. Aquestes substàncies s’acumulen en el seu cervell, tornant-se tòxiques i fent malbé perogressivament totes les cèl·lules fins a matar-les. Això provoca, entre altres múltiples efectes, un sever deteriorament motriu i mental, provocant una mort prematura, entre els 15 i els 20 anys d’edat. Es calcula que la síndrome de Sanfilippo serà diagnosticada en un de cada 70.000 naixements.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa