MónTerrassa
Els dos trenets de Nadal ja estan a punt per començar a circular per Terrassa

El proper dissabte 19 de desembre entraran en funcionament els primers trenets de Nadal que recorreran els carrers de la ciutat durant aquestes festes, concretament els que circularan pels barris del Centre i de la Maurina i Ca n’Aurell. En dies posteriors entraran en funcionament els trenets que recorreran els barris de Sant Pere Nord i Sant Pere; Ca n’Anglada i Ègara; Can Palet, Cementiri Vell, Plaça Catalunya-Escola Industrial i Vallparadís; i les Arenes, la Grípia i Sant Llorenç.

Els trenets funcionaran seguint les normes estrictes de seguretat per la Covid-19, en recorreguts que duraran entre 15 i 20 minuts i amb un preu d’1 euro. Els trenets es desinfectaran totalment cada dia i després de cada servei es desinfectaran els seients utilitzats. L’aforament es reduirà al 50% i s’ocuparan les diferents files de seients de forma alterna. Totes les persones que hi pugin hauran de dur mascareta i es disposarà de gel hidroalcohòlic a la parada. Els tiquets es podran adquirir a una guixeta ubicada a les parades de sortida.

Trenet «Salvador Espriu» al Centre, en col·laboració amb l’Eix Comercial Terrassa Centre

Dies: del 19 de desembre al 4 de gener. Horari: d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Els dies 24 i 31 de desembre d’11 a 14 h. Tancat els dies 25, 26 de desembre i 1 de gener. Parada: plaça de Salvador Espriu. Itinerari: Pl. de Salvador Espriu – Raval de Montserrat– Rasa – Nou de Sant Pere – Creu Gran – Mas Adei – pg. del Compte d’Ègara – Font Vella – pl. Vella – Major – Unió – arribada a la pl. de Salvador Espriu.

Trenet «Maria Aurèlia Capmany», a la Maurina i Ca n’Aurell.

Dies: 19, 20 i 21 de desembre. Horari: d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Parada: Avinguda d’Àngel Sallent, davant del Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany. Itinerari: Avinguda d’Àngel Sallent, en sentit sud – ronda de Ponent, en sentit sentit nord – Núria – passeig del Vint-i-dos de Juliol – Sant Marc – Marconi – Pare Llaurador – avinguda de Santa Maria Mazzarel·lo, en sentit sud – avinguda d’Àngel Sallent, en sentit sud.

Trenet «President Macià», Sant Pere Nord i Sant Pere.

Dies: 22, 23 i 24 de desembre. Horari: d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; el dia 24, d’11 a 14 h. Parada: rambla de Francesc Macià, davant del Centre Cívic President Macià. Itinerari: Carrer de Provença – Ample, fins a la plaça del Triomf – Mercat de Sant Pere – Francesc Salvans – avinguda de l’Abat Marcet – plaça de l’Aigua – rambla de Francesc Macià – canvi de sentit a la cruïlla de Mossèn Tatcher amb la rambla de Francesc Macià.

Trenet «Montserrat Roig», Ca n’ Anglada i Ègara.

Dies 27, 28 i 29 de desembre. Horari: d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Parada: carrer de Sant Tomàs, davant del Centre Cívic Montserrat Roig. Itinerari: Carrer de Sant Tomàs – Sant Damià – Jacint Elias – avinguda de Barcelona – plaça de la Dona – avinguda de Jaume I – Periodista Grané – Renaixement – ctra. de Castellar – plaça de la Dona – ctra. de Castellar – Pau Marsal – Miquel Vives.

Trenet «Alcalde Morera», Can Palet, Cementiri Vell, Plaça Catalunya-Escola Industrial i Vallparadís.

Dies 30, 31 de desembre i 2 de gener. Horari: d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. El dia 31 de desembre, d’11 h a 14 h. Parada: carrer de Colom (entre els números 261 i 271), a la vorera del davant de la plaça de Can Palet. Itinerari: Carrer d’Àngel Guimerà – Menéndez y Pelayo – Joan Miró – rambla de Sant Nebridi – Prat de la Riba – Doctor Pearson – ctra. de Castellar. Trenet «Joan XXIII», les Arenes, la Grípia i Sant Llorenç. Dies 3 i 4 de gener. Horari: d’11 a 14 h i de 17 h a 20 h. Parada: carrer de Joan XXIII. Itinerari:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa