MónTerrassa
S’instal·len pilones als nous carrils de vianants de Terrassa pintats a terra
Noves pilones al carrer Col·legi de Terrassa
Noves pilones al carrer Col·legi de Terrassa | CUP

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha endegat les obres per instal·lar de pilones als nous carrils de vianants pintats a terra, mesura amb la qual s’evitarà que els cotxes hi aparquin damunt i privatitzin així l’espai del vianant. La CUP mostra la seva satisfacció per veure la disponibilitat de la regidora de Mobilitat a accedir a les peticions ciutadans i de l’oposició, després que el partit en demanés la seva instal·lació la setmana passada. Ara queda completar el desplegament d’aquestes pilones al llarg de tots els nous passadissos per a vianants pintats a terrassa durant la primavera passada.

Així mateix, la CUP anima la regidora de Mobilitat a “mantenir aquesta ambició a l’hora de dissenyar (i executar) polítiques públiques destinades a guanyar Espai Públic pel vianant i les formes de mobilitat sostenibles”. Cal recordar que Terrassa ja és una ciutat profundament dominada pel trànsit de vehicles. Fins al 70% de la superfície de l’Espai Públic està destinada a l’asfalt i vies de cotxe, mentre només el 30% restant està adreçat a voreres, carrers peatonals, parcs, etc. Així que en tot cas, cal disminuir el seu espai, no pas augmentar-lo.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Tecles a novembre 16, 2018 | 12:27
  Tecles novembre 16, 2018 | 12:27
  Molt bé ! Enhorabona ! Mesures com aquesta, encara que hi hagi qui les critica, són les que ens aproximen a un model de societat més sostenible i agradable a les persones. A veure si ho traslladen , per exemple, als carrers Montserrat, Sant Valentí, Placeta de Mossèn Cinto, voltants de l´escola Tecnos, etcétera.
 2. Icona del comentari de: Joan a novembre 16, 2018 | 15:58
  Joan novembre 16, 2018 | 15:58
  Doncs que facin més llocs d'aparcament gratis al centre o que abaixin els preus del bitllet dels autobusos... Amb aquesta mesura de treure places d'aparcament als cotxes perjudiquen el comerç al Centre i a la Gent Gran d'altres barris, aquests de la CUP deuen ser joves i viuen al Centre, oi?
 3. Icona del comentari de: Polete a novembre 18, 2018 | 11:38
  Polete novembre 18, 2018 | 11:38
  Joan, amb un preu de 0,72/viatge per adults amb la targeta T25 i que els nens viatgen gratis amb la T-14 no crec que sigui possible baixar mes encara el bitllets. Que tinguin llocs per deixar als infants sí, però la gent abusa i molt aquest privilegi. Els municipals podríen posar ordre ràpidament si estiguessin mes actius en obligar a tots a seguir les normes.

Nou comentari

Comparteix