MónTerrassa
S’inicien les inscripcions al Servei de transport escolar pel curs 2020-2021
  • CA

Aquest dimarts, 2 de juny, comença la primera convocatòria per a la inscripció al Servei de transport escolar no obligatori, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Per tal de facilitar el tràmit s’ha ampliat el nombre d’escoles que poden fer la inscripció online, fent un nou pas cap a l’administració electrònica i evitant desplaçaments. El Consell Comarcal gestiona el servei transport escolar per delegació de la Generalitat de Catalunya. El curs 2019-2020 ha comptat amb 96 rutes, de les quals 27 són adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Donant servei a 28 centres educatius ubicats a 12 municipis: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls.

Enguany, les famílies de cinc escoles hauran de fer la inscripció telemàticament. Es tracta dels següents centres educatius: Escola Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), Escola Benviure (Castellbisbal), Escola Els Arenys (Castellbisbal), Escola M.D. de Montserrat (Castellbisbal) i Escola La Floresta (Sant Cugat). Per accedir a la inscripció telemàtica, cal clicar al banner del Transport Escolar a la portada de la pàgina web del Consell Comarcal www.ccvoc.cat. La resta de centres hauran de presentar la sol·licituds a la secretaria del centre educatiu per al qual es demana el servei.

Tres convocatòries

S’estableixen tres convocatòries per a la presentació de sol·licituds al servei de transport escolar col·lectiu no obligatori. La primera convocatòria, que comença dimarts, és per a renovació o modificació de dades d’actuals usuaris/es, del 2 al 12 de juny de 2020.

La segona convocatòria, del 13 al 17 de juliol de 2020, és per a noves sol·licituds i per a renovació o modificació de dades d’actuals usuaris/es de 6è de primària i 4t de secundària que hagin de repetir curs al mateix centre docent. En aquest cas, el període coincideix amb el període de matriculació als centres educatius que s’ha establert des del Departament d’Educació.

La tercera convocatòria serà de l’1 al 10 de setembre de 2020. A partir del 14 de setembre, inclòs, les sol·licituds es consideraran fora de termini, i hauran de ser presentades al Registre del Consell Comarcal, sigui a través del seu enviament postal, de lliurament presencial, o bé de tramitació via seu electrònica en l’apartat habilitat a tal efecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa