MónTerrassa
S’inicia la segona fase per humanitzar la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa

L’any 2019 es va iniciar el projecte d’Humanització ”Somia amb un Arc de Sant Martí”, omplint de colors i missatges positius les parets de la planta 11a de l’Hospital de Terrassa. Paral·lelament, es va estrenar un nou mobiliari més confortable al hall de la planta i a la Sala de Jocs. Aquest projecte solidari s’està duent a terme gràcies a l’Associació Unidos x Ellos, una entitat sorgida de la unió de tres famílies de Terrassa que recapten fons per a la investigació de malalties minoritàries infantils, com són Agrupa Cors lluitadors de Duchenne, El sueño de Aarón (AME) i Todos contra la histiocitosis. Ara, s’inicia la segona fase del projecte.

Amb la humanització de l’espai de Pediatria, l’objectiu és generar un canvi en l’entorn que ocupen els infants i les seves famílies durant una gran part de la seva hospitalització, omplint de llum i alegria la seva estada. Diferents estudis i la pròpia experiència dels professionals sanitaris demostren que un entorn acollidor i estimulant té un impacte positiu en el pacient. Així, els dibuixos representats en els passadissos serviran per reduir la por, l’ansietat i l’estrès dels més menuts, aixecant la seva moral i fomentant la interacció i la seva tolerància a l’assistència sanitària. A l’habitació també s’ha creat un ambient més càlid, amb dibuixos a les parets que pot veure el pacient des del seu llit i altres canvis, com les cortines.

A la pàgina de web del CST es poden fer aportacions i conèixer la resta de projectes de l’àmbit materno-infantil que s’estan fent al Consorci Sanitari de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa