MónTerrassa
Un ‘simpa’ en un restaurant vallesà acaba amb una gran i agradable sorpresa
  • CA
El compte dels dos clients que van marxar
El compte dels dos clients que van marxar | Cuinetescapicua

!--akiadsense-->

El passat 12 de juny, el restaurant Capicua de Cerdanyola del Vallès feia la seva primera comanda després dels tres mesos de confinament i ho feia amb un parell de taules al carrer que, abans de l’estat d’alarma, estaven col·locades només a l’interior del local. En aquesta nit d’estrena també va arribar el primer ‘simpa’ en els deu anys d’història del Capicua. La comanda, un entrecot, un bistec i quatre refrescs, arribava als 45,20 € i la van fer dos joves que van marxar aprofitant un moment en el qual el cambrer entrava dins el local, informa Tot Cerdanyola.

“Vam sentir impotència i llàstima”, explica Isaac Gómez, gerent del restaurant. “El problema no era tant el tema dels diners, sinó de sentir com algú no valora la teva feina”. Els encarregats també van voler compartir a les xarxes socials l’experiència: “En 10 anys d’història algú ha decidit que no valem ni 1 €; és la impotència per allò que no pots controlar i que algú ha decidit fer”. Els seus seguidors es van bolcar amb missatges de solidaritat i, fins i tot, hi va haver una sorpresa més.

L’endemà del fet, a una taula que feia temps que estava reservada i quan els clients ja havien marxat, Isaac Gómez va trobar un sobre anònim que contenia els 45,20 € que haurien d’haver pagat els dos joves el dia anterior. En el seu interior, també hi havia una nota: “Això ho remuntarem entre tos. Us mereixeu el millor! Molts ànims!”. “Vam veure el sobre quan vam anar a recollir la taula; va ser molt maco”, explica Isaac Gómez. “De vegades et passen històries que et fa veure que tot l’esforç que fas val la pena”, explicava més tard el gerent a les xarxes socials. En adonar-se’n d’aquesta mostra de solidaritat, els encarregats van trucar al telèfon de la persona que havia fet la reserva per agrair-li el gest. “No tenim paraules”, reconeixien a les xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa