MónTerrassa
Setmana de terceres dosis a les residències de Terrassa

Aquest dilluns, 20 de setembre, van començar a subministrar-se les terceres dosis contra la Covid-19 a les residències de Terrassa. En total, està previst que es dispensin fins aquest divendres 1.500 dosis entre els usuaris de les residències i centres de dia adscrites a Mútua Terrassa i 750 terceres dosis al Consorci Sanitari de Terrassa. “És un gran dia, la vacuna aporta il·lusió i ens obre el camí per acabar amb la pandèmia”, ha manifestat Estefania Uña, referent del servei de gestió de vacunes de MútuaTerrassa, que remarca la importància del vaccí “per reforçar la immunitat de les persones més vulnerables a infectar-se i a protegir-se de la Covid en formes greus”.

Aquestes terceres dosis s’estan subministrant, en aquesta primera fase, a pacients de residències i centres de dia adscrits a un dels dos hospitals de referència. Posteriorment, serà el torn a la resta de centres de dia. També s’està posant el vaccí a aquelles persones malaltes considerades de “risc”. El vaccí és el mateix en les tres dosis, en el cas de Terrassa, estem parlant de Pfizer. “Ens han arribat les dosis de la vacuna sense problemes. I s’estan distribuint a totes les residències a bon ritme”, ha assegurat Uña. Des de Mútua Terrassa es mostren satisfets de la bona recepció que estan tenint les terceres dosis entre la comunitat residencial, “la resposta és bona. Accepten i són conscients que és el camí per mitigar les conseqüències més greus de la Covid”. Actualment, a Terrassa, el 97% dels usuaris de residències i centres de dia ja tenen almenys dues dosis posades.

Aquest dimecres, el primer resident de Mútua Terrassa que va rebre la primera dosi de la Covid n’ha rebut la tercera. Es tracta de Pedro Luis Camarero, de 92 anys, que ha explicat als periodistes que “em trobo molt bé. Crec que és el que hem de fer: vacunar-nos. És necessari, com diuen els metges. Per això estic content i satisfet de rebre aquesta tercera dosi”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluis a setembre 22, 2021 | 14:06
    Lluis setembre 22, 2021 | 14:06
    Correr correr...que ya estan caducando

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa