MónTerrassa
Setmana clau per al fill gran de Jordi Ballart, malalt de leucèmia
  • CA

Aquesta setmana serà clau per al fill gran de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, per saber si ha funcionat o no el tractament contra el càncer. Així ho ha anunciat el líder de Tot per Terrassa a través de les xarxes socials, en què comunica que se li realitzaran totes les proves que se li van fer just a l’inici, en la detecció de la leucèmia, per veure’n l’evolució i saber “en quin punt estem”. Ballart ha manifestat que “afrontem aquesta setmana amb nervis i convençuts que tot això ens acabara fent més forts” i ha agraït a tot el personal mèdic, administratiu, de neteja, de cuina i social de l’Hospital Sant Joan de Déu, on es troba ingressat en Xito. “Us heu convertit en la nostra segona família”, ha afirmat.

El fill gran de l’alcalde terrassenc es troba hospitalitzat des del passat 15 d’agost, moment en què va ser diagnosticat amb un càncer molt agressiu. Des de l’aleshores, Sant Joan de Déu s’ha convertit en el centre del món de la família Ballart, que s’hi passen nit i dia fent costat a l’infant. En aquests tres mesos i mig, en Xito s’ha sotmès a diverses sessions de quimioteràpia amb l’objectiu de reduir al màxim el càncer. Per ara, el petit ha anat responent bé al tractament, però com els seus pares reconeixen “és una muntanya russa”.

Ballart ha anat relatant a través de les xarxes socials com està sent aquesta batalla. Ho ha fet explicant els mals moments, moments de patiment, de tristor i desesperança, però també moments de rialles, d’il·lusió i de companyonia. Ha agraït la infinitat de regals i detalls que han arribat a l’habitació d’en Xito provinents de centenars d’entitats, col·lectius, clubs esportius i persones (algunes molt reconegudes) a títol individual. En un dels darrers post, l’alcalde explicava que la nova casa ja es trobava preparada per rebre el Nadal gràcies a les decoracions fetes amb l’ajuda d’Arte Paliativo.

Decoració de Nadal a l’habitació d’en Xito | Jordi Ballart

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa