MónTerrassa
Serveis mínims als trens de Rodalies
  • CA

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Fomento han establert el dispositiu de serveis mínims de Renfe per a les jornades de vaga general del 3 al 13 d’octubre convocades a Catalunya.

L’ordre del Departament de Treball estableix que Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 33% durant tot el dia. Es poden consultar els horaris al cercador d’horaris d’aquest mateix web, al del web www.renfe.com, a les Apps de Rodalies i Renfe Cercanías i al telèfon 900 41 00 41.

Per la seva part, la mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 76%. Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 912 320 320 i al web www.renfe.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa