Aquest matí s’ha iniciat el Servei de Transport Escolar que ofereix el Consell Comarcal del Vallès Occidental per a alumnes de la comarca. En iniciar el curs es dona servei a 1.473 alumnes. Es dona servei a 28 centres educatius ubicats a 12 municipis.

A data d’avui està activa la 3a convocatòria de sol·licituds i també resten pendents algunes confirmacions de places d’educació especial pendents de comunicació des dels Serveis Territorials d’Educació.

Enguany es faran 96 rutes, de les quals 27 són adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Es dona servei a 28 centres educatius ubicats a 12 municipis: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls.

En relació a aquest servei també destaca la prova pilot que s’ha fet aquest any en relació a la sol·licitud electrònica. S’ha realitzat per al Servei de transport escolar col·lectiu no obligatori del Vallès Occidental, curs 2019-2020, adreçat únicament a l’alumnat de l’Escola Bellaterra de Cerdanyola del Vallès. La prova pilot és un pas més en el desplegament de l’Administració Electrònica per part del Consell Comarcal.

Nou comentari