MónTerrassa
El servei d’atenció al col·lectiu LGTBi de Terrassa s’amplia a la comarca
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, mitjançant Acord signat amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través de la Direcció General d’Igualtat, ha posat en marxa el Servei d’Atenció a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAI DASIG), que forma part de la XARXA de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya. Des del Consistori ara s’ha ampliat la cobertura més enllà de Terrassa als municipis de la demarcació: Ullastrell, Castellbisbal, Matadepera, Viladecavalls, Vacarisses i Rellinars. Cal demanar cita prèvia.

El Servei d’Atenció Integral (SAI) és un servei d’atenció de qualitat i de proximitat adreçat a les persones que pateixen, han patit o estan en risc de patir discriminació o violència per identitat o expressió de gènere o per orientació sexual. El SAI també és un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat afectiva, sexual i de gènere i prevenir l’LGBTIfòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a situacions de discriminació i, també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGBTI.

Informació del servei DASIG
Informació del servei DASIG | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El SAI local de Terrassa, Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAI DASIG), té tres objectius:

  1. Donar informació a les persones LGTBI+ i a la població en general que s’hi adreci sobre recursos de les diferents administracions i entitats.
  2. Atendre les incidències sobre drets de les persones LGTBI+, intermediar i resoldre els conflictes plantejats.
  3. Atendre possibles casos de discriminació, acollint i acompanyant les víctimes en la interposició de la denúncia i en les vies i procediments existents.

La seu del SAI DASIG es troba a l’Edifici Glòries (carretera de Montcada, 596 Terrassa), ofereix atenció a les persones i famílies de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans*, Intersexuals i Queers, a llurs entorns i a qualsevol persona interessada; assessora i acompanya els processos de recerca personal d’identitat sexual i de gènere; i és una porta d’entrada a altres recursos i serveis municipals, altres administracions, entitats i institucions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa