MónTerrassa
Sant Llorenç gaudirà d’un centenar de noves places d’aparcament
  • CA

Els veïns del barri de Sant Llorenç de Terrassa celebren que pròximament gaudiran de noves zones per aparcar els vehicles. Des de l’Associació de Veïns han comunicat que aquest mes de setembre, després de mesos d’intens treball amb el departament de Mobiitat de l’Ajuntament de Terrassa, està previst que entrin en funcionament dos espais d’estacionament, donant resposta d’aquesta manera a una reivindicació cada cop tenia més urgència davant l’escassetat d’aparcament i l’increment de residents al barri, i un repte que la nova junta s’havia imposat.

Des del govern manifesten que amb les noves actuacions es vol “prevenir l’accidentalitat, guanyar espai per a les persones vianants i ampliar l’oferta”. En aquest sentit, es contempla convertir el carrer de Montcau en un vial de sentit únic i guanyar una línia d’aparcament en bateria, que permetria guanyar aproximadament 32 places d’aparcament. També es preveu crear una nova oferta de 65 places d’aparcament nocturn a l’avinguda del Vallès, al carril de baixada, entre els carrers de Castellassa i de La Mola. Finalment, el projecte preveu una actuació al carrer de Cavall Bernat, que passarà a ser de sentit únic. Això permetrà ampliar el passadís de vianants en el tram de l’escola Goya, millorant la seguretat en els desplaçaments del seu entorn.

L’actuació s’emmarca en diversos projectes de millora de la mobilitat que l’executiu local té en marxa a la ciutat, també als barris de Roc Blanc o Can Palet, a més del desenvolupament de la zona de baixes emissions. Tots ells han estat treballats conjuntament amb les respectives associacionals veïnals i la ciutadania els ha pogut valorar i consultar a través de la plataforma Participa Terrassa i el web municipal, on han estat exposats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa