Sessió d'obertura dels cicles formatius
Sessió d’obertura dels cicles formatius | Fundació Sant Llàtzer

!--akiadsense-->

El Centre de Formació Professional Sant Llàtzer -CFPSLL- va iniciar aquest dimarts el curs acadèmic amb una taula rodona amb expertes del sector sanitari i un scape room. L’acte de benvinguda dels estudiants del Grau Superior en Documentació i Administració Sanitàries va comptar amb la ponència “Necessitat de formació reglada pels professionals no sanitaris dels Centres Sanitaris”, a càrrec de Núria Pagès, Directora de Gestió de Pacients i Atenció al Ciutadà; Maribel Díaz, Responsable de la Unitat d’Atenció al Ciutadà; i la Dra. Montserrat Ureña, Directora d’Atenció Primària, totes tres del Consorci Sanitari de Terrassa, -CST-.

La peculiaritat del que seria una jornada propedèutica convencional, la va posar una sessió d’scape room mitjançant la qual, els alumnes van poder conèixer les instal·lacions del centre i com accedir a la seva informació com a estudiants.

El CFPSLL, sota el paraigua de la Fundació per a la Docència Sant Llàtzer, obre aquest curs 2019/20 una nova línia de Cicles formatius de Grau Superior dirigits al món sanitari. Tot i que es tracta d’un centre nou, comptarà amb el bagatge de l’EUIT -Escola d’Infermeria i Teràpia ocupacional de Terrassa-, que depèn de la mateixa fundació i que té una trajectòria centenària.

Nou comentari